Nyitólap » 2010 » Január » 11 » Új infók a Felyne-es játékról!
2:38 PM
Új infók a Felyne-es játékról!
Új információk a Felyne-es játékról!
 
Sokan nemtudjátok, de készül egy újabb MH-s játék, MonHun Poka Poka Airu Village néven (legalábbis így fordították le), de nevezhetjük MH Felyne Diaries néven is. A játék során egy Felyne-nel, vagyis macskával kell nyomulnunk, miközben szörnyeket és egyebeket zúzunk le.

 
Ez így még szép és jó lenne, de mit érünk Multiplayer nélkül? Éppen ezért a Felyne Bajtársak és Konyhás Macskák akik itt laknak Airu Falvában mind segíthetnek nekünk. Vagyis a játék legfőbb célja az, hogy vadászni menjünk másokkal (karakterekkel és az ő macskájukkal/gép által irányított Felyne-ekkel), összegyűjtsünk tárgyakat és felfejlesszük a falut (ehhez nem kötelező megölni a szörnyeket!!!)

 
Persze a Felyne-ek aranyos lények, így remekül megvannak együtt, sok jópofa arcot vágnak...stb.Azért van a Felyne-eknek ilyen nagy fejük, mert így könnyebb kifejezni az érzéseiket.
A játék további célja az, hogy minél több Felyne-t szerezzünk, de a főbb küldetések azok inkább Gathering-osak (tehát gyűjtögetősek). A harcos macskáinkat (Felyne Bajtárs) lehet használni ezen a játékon belül is, és LEHET hogy lesz Multiplayer mód a játékhoz (meglátogatni más játékosok falvait...stb).

De a legnagyobb poén ez: Miért készül egy ilyen játék?
Azért, mert a japán MH játékosok kíváncsiak voltak, hogy milyen is lehet egy Felyne élete... :D
 
 
 
Megtekintések száma: 123 | Hozzáadta: The_Reaper_CooL | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
1  
Hmm...Nemis tudom kicsit fura de szerintem egész jó lehet.
Talán megveszem majd ha Psp-re jön ki :D:D

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2018