Nyitólap » 2010 » Január » 26 » Monster Hunter Frontier KONZOLRA???
11:09 AM
Monster Hunter Frontier KONZOLRA???
Monster Hunter Frontier KONZOLRA???

Capcom-ék ma jelentették be, hogy pár játékuk mikor jelenik meg. De a legnagyobb bejelentésük az volt, hogy a Monster Hunter Frontier című PC-s MMO játékuk talán megjelenhet angol nyelven is. A probléma az, hogy XBOX 360-ra érkezik.

Nemtudom, hogy hányan örülnek ennek a hírnek, de én hatalmasat csalódtam bennük. Több mint 2-3 éve várunk rá, várunk arra, hogy ez a "Csak Japánban megjelenő" játék (ami azóta kijött Koreában, Taiwanban, Hong Kongban) nálunk is elérhető legyen. Erre most bejelentik, hogy igenis jöhet angolul, DE X360-ra. Ami azt jelenti, hogy kell hozzá XBOX Live! (amiért havidíjat kell fizetni), és aztán ott a játék, amiért SZINTÉN havidíjat kell fizetni. Pluszba a Frontier konzolos szerverei nem függhetnek össze a PC-s szerverekkel.

Mivel a Microsoft pénzelte le őket, így csak reménykedni tudok, hogy TALÁN más konzolra (értsd PS3), vagy PC-re is kiadják a játékot angolul. A legnagyobb bejelentésüket tették meg eddig, ami a legnagyobb f**zság volt egyben.

Csalódtam benned Capcom. Kívánom, hogy az MHFO X360-as változatával bukjatok be és belássátok, hogy hatalmasat tévedtetek!!!
Megtekintések száma: 108 | Hozzáadta: The_Reaper_CooL | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2018