Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter (PS2) » Offline Küldetések (Leírás a küldetésekről)
Offline Küldetések
The_Reaper_CooLDátum: Szombat, 2010-07-17, 12:36 PM | Üzenet # 1
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 115
Hírnév: 7
Állapot: Offline
Ebben a topikban leírom az összes OFFLINE MH1-es küldetést, valamint rövid megoldást vagy tippet írok a sikeres teljesítéséhez. Ezt azért tudom megcsinálni, mert alig van benne küldetés, más MH játékkal ellentétben (azt hogy „alig” azt úgy kell értelmezni, hogy offline van alig, mert MH-val Online az igazi játszani, csakhát ezzel már nemlehet…)

_______________________
1 Csillagos Küldetések:

Basics: Finding Raw Meat
Ennél egyszerűbb küldetés nem is lehetne. Meg kell ölni egy Aptonoth-ot (nagy szürke dínó), kivágni belőle húst (Raw Meat), majd a Táborban lévő Piros Láda elé állva leadni azt az X gomb segítségével. Ugye milyen egyszerű?

Basics: Preparing Meat
Ez már „bonyolultabb”. Kell egy Raw Meat, majd a Kék Ládában található BBQ Spit-tel meg kell sütni a húst, hogy Well-Done Steak legyen. Mikor sütjük szól a zene, amint vége figyeljük a hús színét! Amint megváltozott RÖGTÖN nyomjuk be az X-et, és ha Well-Done Steak lett, akkor jó. Ha nem akkor próbálkozzunk újra!

Basics: Searching for Items
Itt kell 2 db. Herb-et szerezned (csak kutass a kis fűben), valamint kell egy Spiderweb, ami pókhálónál van (pl. a 6-os terület tetején).

Basics: Combining Items
2 Potion-t kell kombinálnod egy Herb és egy Blue Mushroom segítségével. Blue Mushroom-ot gombás helyeknél szerezni, vagy Mosswine-oknál.

Basics: Fishing
Horgászni kell, de nem a kezdőhelyen, hanem felül a 11-es területen. Vigyázz, mert ott egy Bullfango, azt nyírd ki először mertkülönben baj lesz!

Your First Monster Hunt!
Az első igazi vadászatod... fogjuk rá. Itt ki kell nyírni 3 Velociprey-t, a kék raptor-szerű dínókat. Könnyű, bár kezdőknek lehet hogy nem.

_______________________
2 Csillagos Küldetések:

Mushroom Picking
7 Special Mushroom-ot kell leadni. Gombászni kell, vagy kinyírni a Mosswine-okat, hogy ők mit alkotnak, hova mennek. Ott biztos hogy van gomba. Ha nem lenne már sehol se, akkor ki kell nyírni őket, hátha belőlük ki lehet vágni, vagy beszélni kell az Öregbá’-val, és akkor elcserélni vele olyan tárgyat amit Special Mushroom-ra cserél. Ez mindig jó taktika a többi Special Mushroom-os küldetésnél, szóval.

Present for the Armorer
5 Kelbi Horn kell, vagyis a kis őzikéket kell lezúzni és kivágni belőle a Horn-okat. Nem könnyű, hiába hangzik annak… Help for the Festival
5 húst kell sütni, semmi extra.

Raid the Wyvern's Nest
Ez már nehezebb! Be kell menni az 5-ös területre, kiszedni egy tojást, majd hazavinni és leadni. VIGYÁZAT! Ha elfogy a staminád, ha gurulsz, ha tárgyat használsz, ha megtámadnak, ha magasról esel le...stb, akkor SZÉTTÖRIK!!! Ekkor újért kell menni, de simán le lehet adni, ha ügyes vagy.

The Formidable Velocidrome!
Ha nem készítettél erősebb fegyvert, vagy páncélt, akkor itt az idő. Itt egy Velocidrome-ot kell leölni, ami nehéz ellenfél lehet ilyen szinten, de ha ügyes vagy ez is simán megoldható.

_______________________
3 Csillagos Küldetések:

Liver of Legend!
Idegesítő küldetés, de nagyon. Csinálj sok Sonic Bomb-ot, és ottvannak a föld alatt úszó kis dögök. Azok fölé dobod, és azok kipattannak a földből, kinyírod őket, kivágod belőlük ami kell és leadod!

The Mushroom Hunt!
Gombavadászat, sikerülnie kell.

Find the Wyvern Eggs!
Ez is tojáshordós, szóval ezt is meg lehet oldani.

Trouble in the Forest
Bullfango-kat kell lezúzni. Idegesítő, de megoldható.

Slay the Velociprey!
Velociprey-eket le lehet zúzni.

Jungle Menace
Ugyanaz, mint az ez alatti küldetés, csak a Jungle-ben nemjó a harc.

Slay the Yian Kut-Ku!
Yian Kut-Ku az első igazán kemény ellenfél, és nem a Velocidrome. El lehet őt kábítani nagyritkán Sonic Bomb-bal, ha nem ideges. Pár pillanatig megy, de segíthet harc közben.

The Land Shark
Ha már Sonic Bomb, akkor Cephadrome. A homokban úszkáló kis dögök nagyobb változata. Rohadtul idegesítő harc, sok Sonic Bomb kell hozzá, mert különben baj lesz.

_______________________
4 Csillagos Küldetések:

Bring Me Eggs!
Tojáshordás.

Slay the Velociprey Pack!
Velociprey-ek.

Velocidrome Redux!
Velocidrome...

Slay the Genprey!­
Genprey az sárga raptor és kész.

Slay the Gendrome!
A Gendrome az a sárga raptorok vezére, aki megbéníthat. Egyébként könnyű harc.

Attack of the Giant Bugs!
Óriási „szúnyogokat” kell leölni, 50-et hogy pontos legyek. Megoldható, csak sokáig tart... Ioprey Hunting
Vörös raptorokra kell vadászni.

Slay the Gypceros!
Gypceros veszélyes lehet a kezdők számára, főleg mert mérgező támadásai vannak, elcsórhat tárgyakat ha megharap és ha kevés az élete halottnak tetteti magát. CSAK akkor van kész a küldetés, ha kiírja hogy meghalt a szörny, addig a közelébe se menjen senki se, mert 1 ütésből meghal HA felkel.

Catch A Yian Kut-Ku
A fehér küldetéseknél el kell KAPNI a szörnyet, NEM kinyírni!!! Ergo ha sántít (kevés az élete), akkor alá kell rakni egy Pitfall Trap-pot, majd rádobni pár Tranq. Bomb-ot.

Attack of the Rathalos
Rathalos az KEMÉNY ellenfél. Főleg azért, mert sokat sebez, és ő van a játék borítóján/intrójában is. Rá kell dobni egy Paintball-t, különben nemfogjuk tudni hogy merre van, mivel ő az „Egek Ura”. Ergo inkább repül minthogy harcolna, és sokszor fogjuk őt követni...

_______________________
5 Csillagos Küldetések

Deliver Three Wyvern Eggs
Tojáshordás, ismételten.

Basarios: Unseen Peril
Ez is egy egyszerű küldetés, ha belegondolsz. CSAK a 2-es területen belül kell lenni, és a kősziklának álcázott Basarios-t ütni/lőni, míg meg nem hal. Ha ügyes vagy hamar végzel!

Gendrome Redux!
Gendrome vadászat...

Fang of the Iodrome!
Iodrome vadászat (olyan mint a többi drome, csak többet sebez és mérgez...)

Water Wyvern in the Desert
Plesioth-ra kő vadászni, ami egy vizi Wyvern. Ergo... ha van nálad Sonic Bomb, akkor kiszedheted a vízből. Ezután vigyázni kell, mert a farkával/oldallökésével AKÁR 1 ütésből is kinyírhat. Üsd a lábát, elesik és örülsz!

Queen of the Desert
Rathian, ami olyan mint a Rathalos, szintén nehéz ellenfél lehet, de mivel nem repül annyit, így talán könnyebb biggrin Slay the Rathian!
Rathian ismételten.

Catch A Rathalos
Rathalos-t kell elkapni. Nehéz észrevenni hogy mikor sántít, szóval figyelni kell nagyon és így elkapni.

Horn of the Monoblos
Monoblos!!! Ő az egyedüli szörny az MH1-ben akivel CSAK Offline lehet kűzdeni. Ha leverted gratula, tiéd lehet a kard a házad mögött, és lejátszottad az Offline módot!!!

...vagy mégsem???


TITKOS KÜLDETÉSEK:

The Shadow in the Cave
Akkor nyílik meg, ha készítettél egy Vespoid páncéldarabot. NEMKELL horadni, csak legyen bennt legalább 1 darab a ládádban!
Khezu az egy aranyos lény (tulajdonképpen az én kedvencem, de ez mellékes :D). Mászkál a barlangok plafonján, áramot köp, csúnya, a páncélzata meg rohadtjó. De a legnagyobb poén, hogy vak, vagyis nem lát (hát ha valaki vak az miért látna?), így a szaglás alapján tájékozódik. Ha észrevett téged, nem fogja kijelezni a játék egy szem ikonnal, és nem úgy futsz előle mint más szörnyek elől (nem fut úgy hogy fogy a stamina mint atom). Áramos támadásával szinte azonnal kinyírhat, így érdemes bele-beleütni, hátrébbmenni, majd újra ütögetni. Ha előtte vagyunk kinyírhat, vigyázzunk vele.

The Runaway Diablos
Akkor nyílik meg, ha készítettél egy Monoblos páncéldarabot. NEMKELL horadni, csak legyen bennt legalább 1 darab a ládádban!
Diablos olyan mint a Monoblos, csak erősebb és talán kicsivel gyorsabb is. Tehát ugyanazt a taktikát kell ellene használni.

Terror of the Gravios
Akkor nyílik meg, ha készítettél egy Cephalos páncéldarabot. NEMKELL horadni, csak legyen bennt legalább 1 darab a ládádban!
Gravios olyan mint Basarios, csak ő már mászkál is, nagyobb, többet sebez és van egy lézeres támadása, amit csak előrefelé lő (Basarios is tud ilyet, csak ritkábban). Ha abba beleállunk tutira meghalunk.

Handle with Care!
Akkor nyílik meg, ha leverted Offline-ban a Gravios-t a „Terror of the Gravios” küldetésben!
Ez is ilyen cipelős küldetés, csak jó hosszú utat kell megtenni mire sikerül leadni. Mielőtt kiszednénk a cuccost érdemes meginni egy Cool Drink-et és elmondani egy imát, mert utána folyamatosan futni kell!!! Ha tudunk igyunk meg egy Mega Juice-t a Cool Drink után, és akkor 6 percig folyamatosan sprintelhetünk!!!

A Troublesome Pair
Akkor nyílik meg, ha az ÖSSZES eddigi Offline küldetést lezúztad.
Ha ezt lezúzod, akkor gratula, mert ekkor már TÉNYLEG lezúztad az Offline küldetéseket!!! De a kérdés az: Képes vagy legyűrni egy Rathalos-t ÉS egy Rathian-t EGYSZERRE??? Ez a küldetés amúgy Online-ból van átemelve részben, így itt lehet 1 darab Online-os tárgyat szerezni belőlük ha szerencséd van, Rathalos illetve Rathian Plate-t. Levágod a farkukat, és ha ezt vágtál ki belőlük akkor örülhetsz, mert egy igencsak ritka tárgyat találtál!!! biggrin


HUNters klánvezér
XLink Kai Tag: TheReaperCooL
Monster Hunter Freedom 2 (HR6)
Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
Monster Hunter Frontier KOREA (HR44)
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter (PS2) » Offline Küldetések (Leírás a küldetésekről)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat