Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter (PS2) » Fontos tudnivalók (Olvasd el ha MH1-ezel!)
Fontos tudnivalók
The_Reaper_CooLDátum: Szombat, 2010-07-17, 12:32 PM | Üzenet # 1
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 115
Hírnév: 7
Állapot: Offline
Van pár ember, aki szívesen Monster Hunter-ezne, de nem rendelkezik PSP-vel, Wii-vel vagy egyéb eszközökkel, és nem feltétlenül tud Koreaiul (accountja meg végképp nincs rá). Őnekik, akiknek van PS2-jük, vagy szimplán egy erős gépük, szólnak ezek a topikok. Ugyanis itt a legelső MH-s játékhoz, a Monster Hunter 1-hez kapnak információt, ami PS2-re jelent meg. Mielőtt elolvasnátok a cuccokat, leírásokat, vagy netán beszereznétek a játékot, a legfontosabb dolgokat leírnám ide, amiket muszáj tudnotok róla:

-Teljesen megszűnt az Online szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy nem mehetsz Online módban, nem játszhatsz több játékossal, teljesen magadra vagy hagyatkozva.
-Egy halom tárgy csak Online módban érhető el hivatalos úton, tehát ha kellenek olyan tárgyak amikkel jobb tárgyakat tudsz alkotni akkor csalnod kell.
-Lao-Shan Lung, Fatalis és Kirin is csak csalással érhető el. Kirin ellen eredetileg 3 havonta lehetett kűzdeni 3-4 napon keresztül, csak így megjegyezném.
-Erősebb fegyverek és páncélok is online exkluzívak. Tehát ha van egy fejlesztés amit nemtudsz megcsinálni az nem azért van mert te vagy béna, hanem talán azért mert ahhoz már Online mód kellene.
-Kajálni, Ticket-eket szerezni, malackát simogatni…stb csak Online lehet (ki gondolta volna?)
-Vannak csalások, amiknek segítségével az Online küldetések elérhetőek Offline módban is, lehet Online tárgyakat szerezni…stb. Erről ha tudok készítek részletes leírást, mert valamilyen szinten fontosnak találom hogy használhassátok ezeket a cuccokat.

Más fontosabb tudnivaló szerintem nincs, ha mégis lenne akkor majd kikerül ide. Jó böngészést az MH1-es cuccokhoz!


HUNters klánvezér
XLink Kai Tag: TheReaperCooL
Monster Hunter Freedom 2 (HR6)
Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
Monster Hunter Frontier KOREA (HR44)
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter (PS2) » Fontos tudnivalók (Olvasd el ha MH1-ezel!)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat