Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Vegyes MH Topikok » Milyen szörnyet ejtettél el utoljára?
Milyen szörnyet ejtettél el utoljára?
muzaaqDátum: Csütörtök, 2009-10-15, 3:04 PM | Üzenet # 1
Polgár
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 5
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Azért gondoltam erre a topikra, mert itt megoszthatnánk egymással, ki milyen fegyverrel, armorban, stratégiával vadászta le legutóbbi szörnyét. Így megismerhetjük úgymond egymás vadászati szokásait és tapasztalatot gyűjthetünk. Mindig van új a nap alatt happy .
Az én legutóbbi szörnyem egy Kushala Daora volt a Hegyen, meglepő módon kb. 5 perc alatt sikerült hazavágnom Black Scythe -val (dragon attr.), ráadásul gazdagabb lettem egy Kushala taillel. Személy szerint nem tudtam, hogy a farok levágása után lehet abból cuccot nyerni - a harc közepette sikerült kiszednem belőle egy Daora Shellt. A hidegre való tekintettel full Blango páncélba öltöztettem a karakterem, mivel a cold és snow res-je jó, nem leszel hólabda a Daora lehelletétől. Plusz jól megpakoltam az invertoryt potion - ökkel, hot drinkkel és a biztonság kedvéért egy két flash bombbal - hatásos tud lenni smile ...
Szal egészében jól sikerült, bukás nélkül biggrin

Hozzáadva (2009-10-15, 5:04 Pm)
---------------------------------------------
Végre, sokszori próbálkozás után megvan a hr3 -as Tigrex! Csomó módszert kipróbáltam, hogy tudnám kinyírni, de valahogy mindig hazavágott. Először light bowgunokkal mentem ellene, olyanokkal, amikbe lehet tárazni thunder skulót meg pierce -t, vittem pár hasznos dolgot, csapdát, flashbombokat, large barrell bombot, egyszóval fullon volt az invertorym, de hiába, még a máshol bevált Hypno Armorom is kevésnek bizonyult az "Absolute Power" ellen. Vagy megölt, vagy kifutottam az időből.
Aztán eszembe jutott, hogy meg kéne próbálni long sworrdal, ám eddig Nawra nénit csak bowgunokkal vonultattam tigrex ellen. És végül ez lett a megoldás. A Kirin armort felpumpáltam, amíg csak lehetett (level 12, majdnem 70000 z ráment cry ), + Defense Jewel -ek, Devil Slicer, Flash bomb + hozzávalók, na meg a Book of combos sorozat. ( most ilyeneket nem említek, h. cold drink, meg potion -ök, whetstone, stb.... )
És szépen flashelgettem a vadat, majd aprítottam ahol csak értem :). Néha beleestem 1 - 2 tigrex pörgésbe, egyszer - egyszer bezavartak a cephalosok, de viszonylag simán ment. Igazán csak arra figyeltem, hogy amikor rage módban volt a tigrex, nem nagyon mentem rá, mert sokat sebez, még akkor is, ha majdnem 400 -as defense -ű a tuningolt Kirin cucc.
Hát ezek mennek meg a bárányfelhők... wink


MHFU: Nawra
 
NarathDátum: Csütörtök, 2009-10-15, 6:43 PM | Üzenet # 2
Megfigyelő
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 50
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Barátkoz meg a gondolatal hogy egyre nehezebb Tigrex küldik jönnek. Nem tudom hogy hol tartasz, de a kocsmába még vár 4 Tigrex küldi. Minap én is sokat költötem a 8-as szintü Rajang Armor szetre. Csak nekem több mint 100000 z ment rá. Feltudtam pumpálni 109-re az összes armor védelmét, egyböl el is dobtam a 9-es szintü Lavasioth armoromat a sarokba. Pedig annak is meg volt a 550 védelme. Nem gondoltam volna hogy a 8-as szintü ruhákat ennyire fel lehet pumpálni. Én még nem tudom hogy milyen szörny lesz a következö, valószinüleg HR9-es Diablos. Kell a diablos armor a HR9-es Kushala ellen. De az is lehet hogy lao shan ellen megyek, mert kell 6 Lao Shan Ruby-is. Viszont már jó lenne befejezni a Hr9-es több szörnyes küldetéseket is. Vagy még ott van az Ukanlos, bekéne fejeznem az ukanlos armort is, oda már csak 3 Ukanlos stone. Na majd kiderül hogy mit választok.

Hozzáadva (2009-10-15, 8:43 Pm)
---------------------------------------------
Na most ez az egy óra egész jól sikerült. Megcsináltam Hr9-es két Rajangos küldetést. Annyiba külömbözik a falubeli küldetéstöl hogy itt a második rajangnak több életereje van. Csodálkoztam is hogy mennyire könnyen sikerült. 25 perc alatt meg volt mind a kettö. Ennek örömére meg is vettem a GreatDemonHalberdrakhsa-t. Ezután kimentem vespoid kirány nöt ölni. Itt is van pár statisztikai adat. Megöltem vespoidok száma 2200-re gyarapodot, leölt vespoid királynök már 10-re gyarapodot. És egyet jubiláltam is. Ugyan is meg van a 300. Long Swordos Unite küldetésem is.

 
muzaaqDátum: Szerda, 2009-10-21, 3:41 PM | Üzenet # 3
Polgár
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 5
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Én is nyírtam nemrég rathalost. Egész könnyen ment, Hypno armor, Tail string+ - ami azért jó ugye, mert a Freeze S -t rapidban lövi. Az első pár rathalosomnál mindig megszívtam, mert felrepült és megmérgezett, nem tudtam soha elmenekülni, vagy csak ritkán. Aztán rájöttem, hogy amikor látom, hogy felrepül, gyorsan az árnyékába szaladok, ott nem ér el a mérgező farokcsapás és lebombázni sem tud. És még annyi idő is van amíg leszáll, hogy beverjek 1 potiont, vagy újratöltsek. Aztán ki az árnyékából és nyírás tovább biggrin

Hozzáadva (2009-10-17, 1:19 Pm)
---------------------------------------------
Tegnap kinyírtam a HR3 -as Black Diablost. Kemény, 3/4 órás küzdelem volt. Devil slicerrel mentem, shock trap -eltem vagy 3x, kapott vagy 6 Large bomb-ot, de sokat bénáztam, csapkodtam néha a levegőbe, meg nagyon sokszor lebújt a szemét, úgyhogy elhúzódott kissé a dolog. De így is utolérte a végzete :)...

Hozzáadva (2009-10-19, 5:26 Pm)
---------------------------------------------
Sikerült bevédenem a Fortresst a kék Laótól. Black Scythe -vel csiklandoztam a pocakját, amíg kapu elé nem ért, aztán adtam neki Ballistával, meg a Dragonatorral, de hol leverte a várfokról a buksijával kis karakterem, hol meg rálépett és game over - hiába indultam maximum zöld csíkkal. Na meg az idő volt a másik ellenfél, úgy látszik a fekete kasza nem volt elég hatásos, hogy kellően levegye a nagy sárkány életerejét.
Végül Wyvern Blade "Blood" -al mentem rá Blango cuccban, hogy ne legyen szédelgés a dübörgő léptektől. Míg beért a kapuhoz sűrűn adtam neki, ott meg már ugyanúgy Ballista, Dragonator, meg csapkodás. Kinyírni persze esélyem nem volt, de egy szerény victory belefért a végére.

Hozzáadva (2009-10-21, 5:41 Pm)
---------------------------------------------
Gene:
Sajnos great sword-del egyáltalán nem tok játszani, mert béna vagyok vele smile , Viszont long sworddel ki tudtam nyírni Shen Gaorent. A lényeg, hogy valami olyan páncélt használj, aminek a Quake res -je legalább 10, így nem fog megszédülni a karaktered a Gaoren lépéseitől. Vagy az adottat pakold tele Quake res decoration-ökkel. Amire érzékeny, az a tűz, szóval érdemes vmi tűz sebzésű fegyverrel menni ellene, vagy dragon -össel.
Amíg beér a főkapuhoz a monszta, addig sűrűn csapkodd a lábait, amíg egy idő elteltével és a megfelelő mennyiségű sebzés bevitelével először halvány, majd élénk piros lesz mindegyik láb. Folytasd tovább a csapkodást és vissza szürkülnek a lábak újra, a Gaoren összeesik, akkor pedig üsd a búráját. A kapunál pedig használd a Dragonatort ( a falból kitörő lándzsákat, de 10 percenként műxik 1x! ) és a Ballistát.
Nekem így sikerült elüldöznöm, remélem, tudtam segíteni.


MHFU: Nawra
 
geneDátum: Szerda, 2009-10-21, 7:07 PM | Üzenet # 4
Berserker Warrior
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 36
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Sikerült! Megöltem Shen Gaorent:P Hála neked Muzaaq:P Igaz hogy nem pontosan azokban a rucikban mentem amit írtál de sikerült:P

Armor: Tigrex +10 healt.
GS: Tiger Agito

Quake Res azért nem raktam bele mert Kevés lett volna hozzá a 100 hp vmint nem volt kedvem elkészíteni a Blango armort^^De így is sikerült.Persze csak Victory^^

Magáróla harcról:A főkapuig a ábait csapkodtam ahogy muzaaq tanácsolta jópárszor fejbevágtam.Mivel nekem nemvolt Quake res az armoromban , kénytelen voltam manővereket bevetni harc közben:) Meglepően tapasztaltam mennyire jól ment:D
Először is: mindíg kinéztem 1 lábat ami még nem volt vörös és csak azt támadtam , de mindíg egyböl akkor ütöttem amikor lépett így elkerültem a földrengést.2 lépés között kb. 3x tudtam rácsapni.
Aztán: amikor felemelkedve járt akkor mindíg a hátsó két lábát ütöttem mivel ilyenkor olyan közel lép a két lábával egymáshoz hogy elkerülhetetlen a Quake.Amikor pedig megbotlott ütöttem a fejét:)Egész könnyen ment.

De amikor elérte a kaput elszabadult a pokol:D:D
Elhasználtam a Dragonator mikor a gaoren még a közelben sem volt...Véletlenül megnoymtam a kört:D Már majdnem ki is léptem a harcból , de megnéztem mennyi idöm van még.Volt 5 percem szóval úgy gondoltam értelmetlen lenne kilépni:) És lám sikerült:DEzzel megtanultam hogy sosem szabad feladni:P

Sok sikert a harchoz minden Hr3nak:D
És még1x kösz muzaaq
HR4! biggrin


Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
 
muzaaqDátum: Vasárnap, 2009-10-25, 11:37 AM | Üzenet # 5
Polgár
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 5
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Nem volt egyszerű a Nargát elejteni. Eleinte folyamatosan kinyírt, bármilyen fegyverrel vagy páncélban mentem, egyszerűen túl gyors volt és túl erős. Speckó páncélt raktam össze: Basarios helm S, Death Stench Muscle U, Shogun Braces S, Death S. Bowells U, Death S. Greaves U (asszem). Ez volt a számomra elérhető legnagyobb védelmű összeállítás. A fegyver Devil slicer volt a Thunder attack miatt.
A legfontosabb dolgok, amikre figyeltem: Mindig a csík 3/4 -e felett legyen az életem ( Mega potion, Potion, Herb + B. Mushroom, Honey, Ancient pot. ) és fullon a stamina ( Power Juice, Mega Juice, Energy drink ... ) - a stamina fontos, mert sokat kell ugrálni. Plusz Shock trap, Pitfall trap ( csak rage -ben ), 2 db Trap tool + Genprey fang további shock trap -ekhez és Book of combos 1-5.
A küldetés kezdetén felnyomtam fullra a staminát és rögzítettem Power Juice -szal. Aztán elindultam, amíg meg nem találtam a Nargát. Beértem abba az areába ahol volt, először nem figyelt így addig le tudtam tenni a Shock Trapet, amibe beleszaladt és elkezdtem ütni. A cica meg még rádobott 1-2 bombát amitől rage -be váltott. Gyorsan letettem a Pitfallt, amíg a cicával volt elfoglalva. Miután beleszaladt, Lg Barrell Bomb+ -al körberaktam, felrobbantottam és ütöttem tovább amíg a trapben volt. Az életereje itt megcsappant.
Innentől kezdve csak kaszabolás, Shock Trapelés és nem sok ídő múlva kimúlt.
Amire figyelni kell, az a farka, messzire elér és a tüskékkel sokat sebez. Pláne ha eltalál. Érdemes levágni, de nem egyszerű.
Rage módban pedig nem érdemes nagyon csesztetni, csak óvatosan,, mert így nagyon gyors és rendesen meg van őrülve.
Hát ennyi. Sok szerencsét, aki először találkozik vele :).


MHFU: Nawra
 
geneDátum: Szerda, 2009-10-28, 2:01 PM | Üzenet # 6
Berserker Warrior
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 36
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Végre sikerült elüznöm lao shan lungot.Elsőre persze nem sikerült.Egész könynünek tünt elöször , Great swordel aláfutottam és nyomattam a hasára a 3x-os ütést ( kör hosszan lenyomva) anélkül hogy sebzett volna.Végére maradt 6 First Aid potion-öm.De a végén nem jött a victoyr felirat:S . Másodszor vittem magammal pár Lg barrel bombot , és használtam a többi bombot is ami a kék dobozban volt.az elsö Area-ban amikor elöször megjelenik próbáltam a lába közelébe lerakni a Bombokat.Amikor odaéert a fejével robbantottam.Ezután ütöttem a fejét amíg a hasával be nem ért addíg amíg tudtam volna ütni.Ezután aláfutottam és ütöttem , de csak sima csapásokal , mivel a 3xos csapást lassabban tudom bevinni és utánna még ujra a hasa elé is kell futnom. szóval ütöttem ütöttem bombáztam bombáztam.Amikor elérte a 3adik helyszínt csak a hídig ütöttem aztán felmásztam a hídra és a hátára ugrottam.lLeraktam 2 Anti Dragon bombot és robbantottam.Aztán újra ütöttem.Elérte a fő kaput , szintén ütöttem amíg el nem érte teljesen.Ekkor felmásztam és elkezdtem löni a korábban felvett ballsitával.Itt egy kicsit trükköztem.Az elején amiko rmég az 1es helyszínen sétálgatott én addíg felvettem 8 db ballsitát a FÖLDRŐL.azért nem a dobozból mert így a várfalnál 2x is megsorozhattam vele , nem kellett vissza futnom és szedegetni a földöröl , hanem nyomtam 1 dragonatort, aztán egy farcastert , gyorsan kivettem a dobozból amaradék 8 ballsitát és vissza futottam. nem volt több 20 mp-nél. Na szóval visszaértem és megint csak ütöttem a hasát. Végül lejárt az idö:Victory!

Sok sikert minden HR4nek:)
HR5!!:P


Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
 
NarathDátum: Csütörtök, 2009-10-29, 7:28 PM | Üzenet # 7
Megfigyelő
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 50
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Ez most tényleg egy jó ötlet. Erre még nem gondoltam, hogy elöször a földröl szedjem fel a Ballista lövedéket és utána a farcaster és végül a ládából vegyem ki a maradék Ballista S lövedéket. Mondjuk én mostanában nem szoktam használni Dragonatort meg a Ballistat mert már nincs rá szükségem. De ez tényleg egy ötletes tipp, szerintem most ezzel sok újoncnak segitetél.
 
martinDátum: Péntek, 2010-01-01, 11:06 AM | Üzenet # 8
Polgár
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 13
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Hi én legutóbb egy Lao-Shan lungot.-ot öltem nem volt túl nehéz egyszerüen felturbózott full tigrex armor+devil slicer Cuccaim között szokásos:potion, herb, a lövesékeket stb. felszedtem a szájbaugrálós részeket kihasználtam a végére meg má annyi ereje se volt hogy a kapuig eljusson. elsőre énse hittem mert mindig csak elkergetni sikerült de most kinyirtam és örülök :D:D nem jöttek jó cuccok belöle annyira ugyhogy még párszor lekell gyaknom na még majd irok biggrin :D

Monster hunter freedom2: Daijros: Hr6 Kaze: Hr6
Monster hunter freedom unite: Daijros: Hr7 Kaze: Hr9
 
NarathDátum: Szombat, 2010-01-09, 4:03 PM | Üzenet # 9
Megfigyelő
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 50
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Na végre sikerült a Monster Hunter küldetés. Nem csodáltam hogy vért izzadtam. Faluba nem tudom mit keresnek HR8-as és HR9-es szörnyek. Amúgy valószinüleg a Perceive skill-nek köszönhetem ezt a diadalt. Amikor láttam hogy szörnyek legyengülnek lelkileg mindig kaptam egy plusz löketet. Elég idegtépö küldetés volt ez de végül sikerült.
 
The_Reaper_CooLDátum: Szombat, 2010-01-09, 6:41 PM | Üzenet # 10
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 115
Hírnév: 7
Állapot: Offline
SZÉP VOLT TILLA!!! biggrin

Én legeslegutóbb Espinas-t öltem. Kellett a Bowgun-omhoz a tüskéje, és mire megszereztem kinyírtam belőle vagy 20-at... De megérte! Viszont jó nehéz harcolni ellene, így ha bennelesz valamelyik MH-ban amivel ti is tudtok zúzni akkor vigyázzatok vele! (A Frontier-ben van benne amúgy)


HUNters klánvezér
XLink Kai Tag: TheReaperCooL
Monster Hunter Freedom 2 (HR6)
Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
Monster Hunter Frontier KOREA (HR44)
 
The_Reaper_CooLDátum: Szombat, 2010-01-09, 10:11 PM | Üzenet # 11
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 115
Hírnév: 7
Állapot: Offline
Quote (Tilla)
Amúgy látom nagyon haladsz a Frontierbe. HR36! Nehéz küldetések vannak már ilyen szinten?

Mivel az egész játék Koreai, így IGENCSAK nehéz biggrin
Sőt, a szörnyek többet sebeznek, nemtudod hogy milyen armorod van...stb.
Ráadásul kajálni FŐLEG nemtudsz, mert itt nem úgy van hogy odamész a macskához és "Hé öreg csinálj kaját!!!", NEM!!! Meg kell venned a hozzá a cuccokat! De mivel Koreai, és sok cucc szinte ugyanúgy néz ki, nemtudod eldönteni hogy most mivan!!!

Nahde vegyük úgy, hogy ezekkel nem törődsz, így zúzol nagyba. Ezért inkább elmész a küldetésre. Ha nincs normális páncélod, amit MÉGNEHEZEBB összeszedni mint MHFU-ban, úgy kissé lehetetlen játszani. Nekem aztmondták hogy egy normális armor (mivel Gunner vagyok) az White Monoblos-os. Okés, HR41 kell hozzá. Most addig nincs normális armorod Gunner-ként??? NEHOGYMÁR!!! Így is legalább 1 hónap volt mire ide eljutottam (vagy 2 hét FOLYAMATOS játék. És Koreaiul rohadtul unalmas tud lenni). Nahde White Monoblos armor. Le kell verned MAXIMUM 18 White Monoblos-t hogy megkapd belőlük a cuccokat amik kellenek, aztán nemtudommennyi sima Monoblos-t hogy meglegyen az armor. White Monoblos az egyik héten van, sima meg a másik héten. Egy teljes heted van arra, hogy ennyiszer megöld ezt, annyiszor meg azt. Nem is lenne baj, ha nem tartana egy csata fél órába, és nem menne el a kedved a játéktól 20 perc alatt. Monoblos-ra meg csak egyedül lehet menni ugyebár...
És a legjobb az az, hogy ez az MH2 rendszerét használja. Ha kell a White Monoblos armor, akkor meg kell csinálni a Monoblos armort. Aztán azt továbbfejleszteni Monoblos cuccokkal (meg egyebekkel amikről FOGALMAD SINCS hogy micsodák mert a játék Koreai), aztán MEGINT továbbfejleszteni más cuccokkal, MEGINT és CSAK EZUTÁN tudod White Monoblos armorrá átváltani. HURRÁ!!! És így csinálsz egy sisakot 1 hét (vagy több) alatt. Aztán csináld meg a többi részét is az armorodnak, amikhez teljesen más cuccok kellenek.
Nah, ezért hagytam abba most egy kis ideig (már megint) a játékot. Lehet hogy jól haladok, de én HR41-es szeretnék lenni hogy legyen jó armorom. Viszont HR51-es szinten megint új szörny ellen tudok kűzdeni, jó lenne odáig eljutni... Majd talán egyszer wink


HUNters klánvezér
XLink Kai Tag: TheReaperCooL
Monster Hunter Freedom 2 (HR6)
Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
Monster Hunter Frontier KOREA (HR44)
 
The_Reaper_CooLDátum: Vasárnap, 2010-01-10, 11:04 AM | Üzenet # 12
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 115
Hírnév: 7
Állapot: Offline
Quote (Tilla)
Hát ez igy tényleg elég idegesitö. Minden héten csak más szörny ellen mehetsz igy nagyon elveszti a MH varázst. Elöbb vagy útobb majd csak meg tanulsz koreai nyelvet. Igy ezzeket látván már annyira nem is érdekel a frontier. Még a korei nyelvel valahogy boldogulnék, de az már nem okés hogy ök mondják meg hogy milyen küldire mennyél ki.

Félreérted (valamennyire) a helyzetet. Van egy HALOM küldetés, amik mindig ugyanazok, de vannak egyes speciális szörnyek, amik ellene csak kéthetente lehet menni. Ilyen pl. a GYENGÉBB Espinas, a gyengébb Paria Puria, a White Monoblos és még 1-2 amire nemtudok menni. Következő héten meg már erősebb Espinas van, nincs Paria Puria, és sima Monoblos van, és megint 1-2 amire nemtudok menni. Viszont ha elég szintet lépsz akkor bármikor tudsz ilyeneket hostolni, de akkoris idegesítő hogy ilyen lassan lépsz szintet. Viszonyításképpen: HR27-től hogy HR31 legyek (de lehet korábbi szintről) CSAK Kushala Daora-t öltünk egyfolytában. Ha 100-at nem öltünk le akkor egyet sem. Viszont tudtam csinálni Kushala Daora-s Bowgun-t, és még pénzem is van az anyagokból biggrin
Aztán Espinas-t öltem HR31-től egészen idáig. Öltem Paria Puria-t is, mert az is új szörny, poénos meg minden, de most tönkretették a rendszerét. Ez megint egy újabb dolog: Arról szól a szörny, hogy jön ellened, és szét kell szedni őt. Ez minden szörnnyel így lenne, viszont ő nagyon éhes. Annyira éhes, hogyha eléraksz valamit és úgy jön feléd megeszi. Ezért itt egy taktika: Mindig nyáladzik. Megnézed a nyála színét, és látod hogy milyen húst akar enni. Most Drugged Meat-et mert kék a nyála, most Tainted Meat-et mert lila...stb. Lerakod a húst, befalja és előbb-utóbb dagadt lesz. Ilyenkor ütheted mint atom, mert senkit se támad, viszont egy idő után elkezd öklendezni és kihányja a cuccokat. Ezekből szerezhetsz anyagokat, kajakra!!! biggrin
Nahmost eddig minden okés volt. Ott baszták el, hogy kb. SEMMIT SE VIHETSZ MAGADDAL A KÜLDETÉSRE!!! Bowgun-osok vihetnek töltényt, és kész. Régen lehetett vinni mindent, mostmeg kiírja hogy "Nem mehetsz el a küldetésre". És honnan tudjam hogy miért nemlehet elmennem??? De nagynehezen rájöttünk, tesztelgettük, így megjegyeztük hogy nem vihetünk szinte semmit se. Most kérdezheted hogy "Akkor hogyan etetjük meg őt???". Nos... a küldetéses ládában CSAK húsok vannak, viszont így nem lehet annyiszor megetetni őt amennyiszer csak akarjuk (mert csak 8 Drugged Meat van, nem 8x4...).
Amúgy a Frontier az tényleg jó, lehet megint előveszem, csak az egyetlen bajom az az hogy Koreai. Ha angol lenne tutira játszanék vele minden nap, ezt garantálom.


HUNters klánvezér
XLink Kai Tag: TheReaperCooL
Monster Hunter Freedom 2 (HR6)
Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
Monster Hunter Frontier KOREA (HR44)
 
NarathDátum: Vasárnap, 2010-01-10, 11:20 AM | Üzenet # 13
Megfigyelő
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 50
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Szóval csak akkor lépsz szintet ha egy bizonyos szörnyet (menyiségre) leöltél? Akkor ez nem olyan mint az MHFU szintlépése? Amúgy tényleg nem izgat annyira a frontier. Engem most egy MHF3 bejelentés érdekelne. Remélem idén mondanak róla pár információt.
 
The_Reaper_CooLDátum: Vasárnap, 2010-01-10, 3:17 PM | Üzenet # 14
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 115
Hírnév: 7
Állapot: Offline
Szerintem az MHF3-ról tutira mondanak valamit, de most nem ez a lényeg! Megint félreértetted a szöveget biggrin
Szóval... Itt úgy megy a HR lépés, mintha más játékokban szintet lépnél. Kapod a pontokat, és ha megvan a bizonyos pont akkor lépsz egy HR-t. 10 szintenként (vagy több-kevesebb, mikor hogy) van egy Urgent Quest, amit le kell zúznod és akkor lépsz mégegy HR-t. Azután megint zúzol.
Nahmost nekem sok pont kellett, és ha a Kushala Daora-t lezúzzuk az volt 1200 pont. Ha a farkát levágjuk az plusz 300, így 1500 pontokat kaptam 1 Kusha kinyírásáért. Ami ROHADTSOK. Más szörnyekért örülök ha 7-800-at kapok max. Mostmár Kusha is ilyen lett, 7-800 pont, talán 900, ezért kell egy nagyobb, erősebb szörnyre vadászni, mint pl. Espinas, akiért 12-1300-at kapok. Mostmár vágod biggrin


HUNters klánvezér
XLink Kai Tag: TheReaperCooL
Monster Hunter Freedom 2 (HR6)
Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
Monster Hunter Frontier KOREA (HR44)
 
PinczikeDátum: Kedd, 2010-07-20, 3:08 PM | Üzenet # 15
Kirin Hunter
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 43
Hírnév: 3
Állapot: Offline
Mos Váltottam LS-re és meglepően jó.
Pl:Rathian-t egy pillanat alatt szétlehet vele szedni.
Engem ez nagyon megleppet azóta is LS-el nyomulok ez a favorit:D surprised surprised

Hozzáadva (2010-07-20, 3:08 PM)
---------------------------------------------
Üdv!
Gaoren ellen nem tudtok valamit?
mindíg lejár az idő már próbáltam GS-el és LS-el de lejárt az idő.
sad sad sad


Monster Hunter Freedom Unite
Bajtársam:Origami
(HR6)
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Vegyes MH Topikok » Milyen szörnyet ejtettél el utoljára?
  • Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Keresés:

Mini-chat