Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Vegyes MH Topikok » Ad-Hoc Party (Online játék PS3-on keresztül)
Ad-Hoc Party
The_Reaper_CooLDátum: Péntek, 2010-07-16, 0:01 AM | Üzenet # 1
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 115
Hírnév: 7
Állapot: Offline
Ad-Hoc Party
PS3-on Online móka PSP-vel

Ezen leírás azoknak szól, akiknek van PlayStation 3-juk otthon. Aki PS3 nélkül akar nekivágni ennek az egésznek annak nagyon szurkolok, mert sajnos nem fog működni (sajnos...).

Mi kell ahhoz hogy ez működjön?
-Egy Észak-Amerikai/Európai PSN account (az Amcsi account jobb, és ha Európai akkor Angliát jelöljük be, ne Magyarországot!!!)
-Egy PlayStation 3
-Egy PSP
-Kábeles Net-kapcsolat (Wireless-szel nemtudom hogyan működik)

Mi is az az Ad-Hoc Party?
Ez egy olyan program, amit ingyen és térítésmentesen lehet megvenni a PlayStation Network-ről. Segítségével ha a PSP-nkkel rácsatlakozunk a PS3-omra, akkor az Ad-Hoc-ban játszható játékokkal (ilyen ugyebár a Monster Hunter Freedom 2/Unite is) lehet Neten keresztül játszani. Tehát ha nincsenek mellettünk játékosok, mégis szeretnénk valakivel zúzni akkor ez a megfelelő választás (hacsak nincsen Planex-es cuccunk, lásd XLink Kai-s leírás).

A teendők:
Előszöris szükségünk van arra, hogy a PlayStation 3-mason működjön az Internet. Erről nem szeretnék írni, mert ez szerintem alapvető dolog. Hogyha sikerült megoldani a Netet, szükségünk van egy PSN account-ra, amit szintén nem írnék le (max. annyit, hogy Észak-Amerikai account-ot csináljunk, lehet Európai is /Angliát megadva országként/, de az USA account-ban több dolgot lehet leszedni).
Ezután meg kell csinálni azt hogy a PSP érzékelje a PS3-as WiFi kapcsolatát. Akár össze is köthetjük a kettőt (mármint összekapcsolhatjuk WiFi-n keresztül), és ezekután jön a lényeg.
Be kell jelentkezni a PlayStation Store-ra, és onnan le kell szedni az Ad-Hoc Party-t.
Ezekután el kell indítani mintha játék lenne, majd a menüjében találunk négy opciót.

1. Start -> Ezzel beléphetsz a World Screen-be, ahol szétnézhetsz kik is játszanak
2. Go To -> Lehet választani hogy hol akarunk játszani, milyen Lobby-ban
3. Search for Game -> Ezzel megkeresi ha a mi PSP-nken csináltunk egy szervert (MH-ban bemegyünk O-rel a Guild Hall-ba)
4. Information -> Információ a progiról

A Lobby-ban több World közül választhatunk (A-tól Z-ig gondolom), és itt az oldalán található ikonokra az analóggal tudunk rányomulni (mindenféle kis figura látható). Kijelzi hogy hol mennyien játszanak és egyéb információkat. Mikor belépünk valahova akkor kis házakat lehet látni, meg emberkéket, nevekkel (a név az az adott felhasználó neve). Az emberek jelzik azt hogy hány olyan játékos van aki várakozik, vagy úgymond a közösben van. Ha megnézünk egy házat abban ki van írva hogy hány ember van benne, és a ház neve elárulja hogy milyen játékot tolnak ott (tehát a házak a szerverek).
Ha gondoljuk tudunk mozogni ide-oda az emberkénkkel, emote-olni, beszélgetni...stb., de a lényeg az hogy valakihez tudunk csatlakozni, vagy szobát létrehozni. Szoba létrehozásánál beállíthatjuk milyen játékkal akarunk játszani, hány ember jöhet velünk, lehet-e Voice Chat-elni (tehát ha van mikrofonunk akkor beszélgessünk-e a másikkal vagy sem), és végül indíthatjuk az egészet.
Ekkor kis karakterünk felhúz egy házat és bemegy, várakozván a többi emberre. Különböző hangokat lehet ilyenkor bejátszani, tapsolást, szirénát...stb. Akár bezárhatjuk a ház ajtaját, így senki se léphet be (vagy talán jelszóval védhetjük le). Ekkor PS3-on elvileg több teendőnk nincsen, a többit úgy kell megoldani, hogy PSP-n hostolunk egy szerót, belépünk Network módba, MH-ban ugyebár a GH-ba O móddal (kiírja hogy csatlakozik az Ad-Hoc hálózathoz, ha a PS3-ra csatlakozott akkor nyert ügyünk van).
Ezekután már csak játszanunk kell és kész!

HA BÁRMI GOND LENNE AKKOR SAJNOS NEMTUDOK SEGÍTENI, MIVEL NINCS MÉG PS3-ASOM, EZT IS EGY VIDEÓ ALAPJÁN KÉSZÍTETTEM EL.

Ha működik akkor jó játékot kívánok nektek!


HUNters klánvezér
XLink Kai Tag: TheReaperCooL
Monster Hunter Freedom 2 (HR6)
Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
Monster Hunter Frontier KOREA (HR44)
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Vegyes MH Topikok » Ad-Hoc Party (Online játék PS3-on keresztül)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat