Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » Az oldallal kapcsolatban » Szabályok, tudnivalók » Fórumszabályzat (Ezt mindenki tartsa be!!!)
Fórumszabályzat
The_Reaper_CooLDátum: Csütörtök, 2010-07-15, 10:31 PM | Üzenet # 1
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 115
Hírnév: 7
Állapot: Offline
Itt található a Fórum (és egyben az oldal) szabályzata, amit be kell tartania mindenkinek. Aki regisztrál az alapból elfogadja mindezt, szóval így böngészgessetek!

1. Ha jobban szeretnéd használni az oldalt, akkor regisztrálnod kell. Névnek nem használhatsz offenzív, rasszista vagy trágár kifejezéseket, szavakat.

2. Egy topikban lehetőleg csak az adott témáról beszélgessetek, el lehet térni a témától, de csak minimális szinten.

3. A teljesen értelmetlen, obszcén, trágár és egyéb szövegeket moderáljuk, vagy töröljük.

4. Az aláírást a profilotokban nyomassátok be, ne minden egyes hozzászólásotok után!

5. Reklámozni és népszerűsíteni csak és kizárólag non-profit, üzleti tevékenységet nem folytató weboldalakat, szervezeteket és tevékenységet lehet, vagy olyan oldalakat amiket TI magatok hoztatok létre, és megfelelnek az előbb említett elvárásoknak.

6. Tilos politizálni, rasszista megjegyzéseket tenni, gyűlöletkeltő és egyéb dolgokat elhelyezni az oldalon.

7. Tilos másokat sértegetni a fórumon, és ugyanúgy tilos erre külön topikokat nyitni.

8. Tilos a fórumon személyes adatokat közölni. Ha valakinek kell egy személyes adat valakiről, akkor kérdezze meg az adott illetőt, aki privát üzenetben elküldheti neki az adatait HA beleegyezik.

9. Egy témához lehetőleg csak egy topikot nyissatok. Nézzétek meg milyen részlegben vagytok, és úgy írkáljatok! Ha valami nem tiszta, használjátok a fórum Keresés funkcióját, nagyon hasznos tud lenni! Ha netán lenne egy topik ugyanolyan névvel, akkor azt letörölhetjük!

10. Mint ahogy a játékban sem mérvadó az hogy ki hányas HR szintű, így azok akik új tagok egyenlő figyelemben részesülnek mint "öregebb" társaik. Így ha azthiszed hogy a több hozzászólás egyenlő a nagyobb tudással, és ezért szólsz le másokat, akkor ennek következményei lesznek!

11. Ha rossz helyen nyitsz topikot, akkor átkerülhet egy másik topikba, mindezt bármilyenfajta figyelmeztetés nélkül megtehetjük.

12. Az Adminisztrátor felülbírálhatja bármelyik szabályzatot, extrém esetekben


HUNters klánvezér
XLink Kai Tag: TheReaperCooL
Monster Hunter Freedom 2 (HR6)
Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
Monster Hunter Frontier KOREA (HR44)
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » Az oldallal kapcsolatban » Szabályok, tudnivalók » Fórumszabályzat (Ezt mindenki tartsa be!!!)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat