Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » Egyéb dolgok » MH - Egyebek » Story 4.fejezet:Villám és menydörgés (Végső csata)
Story 4.fejezet:Villám és menydörgés
KoloszusDátum: Hétfő, 2010-11-08, 2:00 AM | Üzenet # 1
Polgár
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 7
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Másnap reggel Jin madárcsicsergésre ébredt. Már 9 óra lehetett és Crissy még javában aludt. Mindketten elfáradtak a tegnapi kalandban. Valaki hirtelen kopogtatni kezdett. Mikor kinyitotta az ajtót, a két legjobb barátja volt ott. Gon és Din.
- Hát meggyógyultál végre barátom. Ideje volt felkelned.- Mondta Jin és megölelte barátját.- Nagyon megijesztettél bennünket.
- Ne félts engem, nem tudsz olyan könnyen lerázni magadról. De ahogyan látom te megismerkedtél valakivel amíg én pihentem .- Din Crissy-re nézett aki még mindig aludt.
- Gyertek be a konyhába, majd ott mindent elmesélek.- Így is tett a három jó barát.
A konyhában Jin mindent elmesélt Gon-nak és Din-nek. A két barát nagyon jó mesélő volt, de ugyan olyan jól tudtak hallgatni is. Mikor Jin végzett, a konyhába betoppant Crissy.
- Mmmmmmm. De finom illatok. Jaj elnézést. Talán megzavartam valamit?- Kérdezte Crissy.
- Nem éppen a tegnap történteket meséltem el.- Mondta Jin
- Aj, bocsássatok meg el is feledkeztem bemutatkozni. A nevem Crystal. De szólítsatok egyszerűen Crissy-nek.
- Az én nevem Gon.
- Az enyém pedig Din. Halottam milyen bátor. Csodálatra méltó.
- Köszönöm, de igazán semmiség maguk is ezt tették volna.
- Ami igaz az igaz. Megmentettük már egymást pár szorult helyzetből.- Nevetett Din
- A reggeli tálalva nya.- Mondta George, aki egy szakács felyne volt. Letett az asztalra egy nagy adag Kut Ku tojást és kenyeret.
- Akkor essünk neki!- Mondta Gon.
- Csatlakozol hozzánk?- Kérdezte Jin.
- Persze majd kiesik a szemem az éhségtől.- Mondta Crissy. Bur és Clau hátrébb ették a reggelijüket. Úgy látszott nagyon is összebarátkoztak.
Reggeli után még beszélgettek egy kicsit.
- Te Din tényleg áruld már el mi ütött ki ennyire.- Faggatta Jin
- Épp a tengerparton voltam a nagy erdőn túl. Mikor is egy hatalmas Congalala megtámadott.
- És egy majom ütött ki?- Kérdezte Gon.
- Még nem fejeztem be. Nem olyan volt, mint az átlag. A hasán gyémánt volt és sokkal de sokkal nagyobb volt. A nyanya szerint ez a legendás Emerald Congalala lehetett. Azt mondom, menjünk és kapjuk el. Na? Veszélyes és nehéz, ez az ami nekünk kell, már ha Crissy is velünk van.
- Én ugyan nem félek.- Mondta Crissy
- Nem, még nem megyünk oda. Tudom, meg akarod bosszulni, de előbb más dolgunk van. A Kirin nem nyugszik, meg kell állítanunk. Ma délben indulunk. Rendben?- Kérdezte Jin.
- Oké- Mondta mindenki egyszerre.
Már lassan dél volt. Mindenkin rajta volt a harci ruhája. Jin-en a Blango Set, Crissy-n egy Khezu Set, Gon egy Gioprey Set-et viselt, végül Din-en is Blango Set volt. A fegyverek is a helyükön voltak. Crissy a Rathalos íját hozta, Gon egy iker Kut Ku kettőskardot vitt. Din egy Wyvern Blade 'Leaf'-t vitt, amit Ratian-ból készítenek. Jin-nél egy Rathalos Greatsword volt. Indulás előtt betették a táskájukba a különböző tárgyakat, amik akár életet is menthettek, mint például a bomba.
Már délután 2 óra lehetett mikor elérték a havas hegységek lábát. A hegyre felmenet hideg levegő mardosta tüdejüket. Mindenki tudta, hogy egyre közelebb kerülnek az előző napi csata színteréhez.
- Kéne egy stratégia.- Vetette fel Gon.
- Igazad van. Nem állhatunk csak úgy oda hogy szia jöttünk hogy levadászunk, kérlek halj meg, puff .- Mondta Din.
- Már van is egy. Nem is akármilyen .- Jin tökéletes volt a haditervekben. Pillanatok alatt kitalál egy tökéletes stratégiát. – A lényeg hogy tegnap mikor eltaláltam a kardal meg se hökkent neki. De most mindenkinél tűz elemű fegyver van. Két lehetőségünk van. Első hogy mindenki egyszerre csap le rá, de ez a gyorsasága miatt szinte lehetetlen. A második hogy valahogy csapdába ejtjük. Ez kicsit kockázatos de sikerülhet.
- Áhá szóval megint be akarod vetni a falas trükköt?- Kérdezte Crissy.
- Nem, elég okos ahhoz hogy rájöjjön mit akarok. Most más a tervem. Megfigyeltem hogy ez egy elég vékony jószág. Tehát a súlya sem lehet nagy, de én biztosra mennék.
- De mit akarsz ezzel? Ledobjuk a hegyről amíg alszik és puff?- Kérdezte Gon.
- Ne puffogj, egész másról beszél. Meg akarja csinálni a dupla alsót. Biztos vagy benne, hisz mondtad nem hat rá a bomba és nem szalad falba újra, akkor hogy áll meg?- Mondta Din
- Még mindig nem értem. Mit dupla mit?- Értetlenkedett Gon.
- Dupla alsó, és igen meg fogjuk csinálni. A lényege hogy két vadász a szörnyre üt, de alulról. Ez kisebb súlyú szörnyeknél azt eredményezi hogy a szörny felborul és leesik egy-két méterrel odébb. Tudom hogyha lezuhan a hegyoldalról akkor a hó felfogja az esést és túléli. Épp ezért nem arra löknénk. Mindenki hozott bombákat. Azokat letesszük az őszeset amink van egy halomba és mikor beleesik a Kirin robbantunk. És tudom mi a következő kérdés. Hogy robbantjuk fel azt a sok bombát anélkül hogy meghalnánk.
- Hát ez az hogy?
- Itt jössz a képbe te Crissy az íjaddal. Csak egy pontos lövés kell. A robbanás erejétől, meghal hiszen a múltkori se tett jót neki. Na mit gondoltok?- Kérdezte Jin.
- Örültség .- Mondta Gon.
- Lehetetlen .- Mondta Crissy.
- Önygyilkosság .- Jelentette ki a két felyne hátulról, akik eddig bölcsen hallgattak. De Din szája mosolyra állt.
- Pont nekünk való .- Mondta majd mind nevetni kezetek.
Miután elérték az előző csata helyét elkezdték a csapdák felállítását. Minden bombát letettek. Mindenki felkészült a szerepére.
- Minden megvan de még mindig nem mondtad el hogy fogjuk megállítani az ütésig .- Mondta érdeklődve Din
- Ez egyszerű . Mikor épp elkezdi tölteni magát hogy villámokat csapkodjon akkor megáll. Mikor Bur-ék elvonják a figyelmet addig mi oldalról, beköszönünk neki .- magyarázta Jin.
- Ez a terv egyre veszélyesebb és veszélyesebb. Épp ezért tetszik. - Mondta Din.
Már legalább 3 órája fagyoskodnak odakinn a hideg fagyos szélben. De Kirin-nek nyoma sincs.
- Talán ma álmos volt és nyem volt kedve felkelni. – Viccelődött Bur.
Ekkor egy hatalmas villám csapott a közeli domboldalba.
- Vagy csak lustálkodott egy kicsit. – Mondta Gon.
- Mindenki felkészülni, ahogy megbeszéltük. – Kiáltott Jin.
A terep egyszerre csak kihalt lett, mint a temető a falu mellett. Mindenki meglepetésére nem a Kirin, hanem egy másik szörny ugrott ki a domboldal mögül. Ez a lény narancssárga és kék színeket viselt, és biztos hogy nem segíteni jött. Egy Tigrex volt. Jin tudta hogyha belefut a bombákba akkor itt nagy baj lesz. Nem könnyű elbánni egy Tigrex-el, de nem is lehetetlen. Jin ekkor odasúgta Gon-nak:
- Ahogy látom megvan sebezve szóval inkább menekülni akar mint vadászni. El kéne csalni a csapdától, mert különben a tervünk füstbe megy.
- Értem. Megteszem, amit tudok, elcsalom és elkapom, két szörnyet egy csapásra az lesz ám a buli.
Ekkor Gon kiugrott és kiabálni kezdett a Tigrex-nek. A Tigrex meg volt sebezve de nem olyan fajta lény volt aki csak úgy otthagy egy fiatal vadászt aki egyedül van, hisz tudja azok még képzetlenek tehát mintha ingyen kaja lenne. A Tigrex hatalmas teste megindult Gon felé, aki egy kanyonon keresztül elcsalta a teremtményt. Din és Jin csak imádkozni tudtak érte, hogy túlélje, hisz egyedül nem harcolt ilyen nagy lény ellen. Pár másodperc múlva megjelent, akire vártak. A Kirin most is fenségesen nézett ki. Sörénye lobogott a fagyasztó szélben, körülötte pedig szikrázott a levegő. A terv megvolt már csak a kivitelezés kellet. Laura és Bur kiugrottak hogy támadást intézzenek a Kirin ellen. Eközben Jin és Din megpróbáltak az oldalába kerülni. A csata kiélezett volt, ha elvétik az ütést ropogósra sülnek, vagy netán rossz irányba ütik el akkor leesik és elmenekül, de akkor biztos hogy nem lesz újabb esélyük. A macskák éles pengéjükkel vagdosták a Kirin-t ahol érték. Din és Jin jónak látta az időt hogy elinduljanak. De a Kirin sem egy mai csikó volt. Tudta hogy a felyne áltálába gazdával jár, szóval számított a támadásra és eltért előle. A két harcos megrebbent de számítottak erre. A harc folytatódott. Végül újból el tudott tűnni a két harcos a Kirin szeme elöl és bebújtak egy szikla mögé. A Kirin érezte hogy valamire készülnek és tudta hogy résen kell lennie. Ekkor a macskák dobálni kezdték kis bombákkal és hógolyókkal. Ez annyira felidegesítette, hogy nem bírt magával és eluralkodtak rajta az ösztönei. Kitámasztotta négy ezüstösen csillogó lábát, majd érezhetően vibrált körülötte a levegő. A két vadásznak nem kellett több tudták milyen szögből kell ütni és nekilendültek, a Kirin észlelte a támadást, de érezte nincs ideje kiugrani előlük úgyhogy inkább támadott. A vadászok szeme összetalálkozott egy pillanatra és tudták itt az idő most kell ütni. Egyszerre csapott villám és kard, de senki nem látta ki volt a gyorsabb. Crissy látta itt az idő a Kirin jó helyen van. Céloz és tűz, mondta magának. A találat pontos volt, halálosan pontos. A robbanás hatalmas volt, még egy két sziklát is lesöpört a hegyoldalról. A füst végül eloszlott a látvány megdöbbentő volt, a Kirin teste nem szakadt szét a robbanástól, épségben volt, de szerencsére halott. Din és Jin ütése pontos volt, látszott hogy rég óta barátok. Mindketten a földön feküdtek, Crissy odafutott megnézni hogy életben vannak –e.
- Megvagyunk nem kell értünk aggódnod. – Mondta Din.
Mindketten felálltak és egymásra néztek.
- Hát ez közel volt .- Mondta Jin
- Pont ahogy elterveztük .- Mosolygott Din. – De mintha valamit elfelejtettünk volna.
- Gyorsan lehet hogy Gon-nak segítségre van szüksége .- Kiáltott Jin.
Mire átértek a csata utolsó részét láthatták. Gon úgy harcolt, ahogy azt tanították neki. Végül ő győzött.
- Na ez is megvan. Mehetünk haza .- Mondta Gon mosollyal az arcán.
A hazafele út egészen nyugodt volt. A faluban nagyot nézett mindenki mikor egy kirin-nel és egy Tigrex-el tértek vissza. Otthon mindenki bevonult a kocsmába és sztorizgattak. Mindenkinek volt mesélni valója. És mindenki mesélt is. Végül mindenki elindult hazafele. Din és Jin maradt utoljára.
- Ma Kirin holnap Congalala .- Mondta Jin.
- Minden napra egy kaland .- Nevetett Din majd ők is elindultak hazafele.

Hozzáadva (2010-11-08, 2:00 Am)
---------------------------------------------
Ez a 4. fejezet bocsi elirtam. Ki lehet cserélni?? Ha kitörlöd ujra felrakhatom én elmentettem.


Monster Hunter Freedom Unite (HR7)

Az üzenetet módosította: Koloszus - Hétfő, 2010-11-08, 1:59 AM
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » Egyéb dolgok » MH - Egyebek » Story 4.fejezet:Villám és menydörgés (Végső csata)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat