Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » Egyéb dolgok » MH - Egyebek » Story 3.fejezet: Halálos villám (A nagy harc)
Story 3.fejezet: Halálos villám
KoloszusDátum: Hétfő, 2010-11-08, 1:37 AM | Üzenet # 1
Polgár
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 7
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Már lassan ebédidő lehetett mikor a hegyi barlangoknál jártak. Jin most még rosszabbul érezte magát mint eddig.
Mindenki a nagy kő mögé, most.- Mondta Jin.
Ahogy mindig most is helyesek voltak előérzetei. Nem telt bele pár másodpercbe, a Kirin patkódobogás mellet megjelent a barlang tátongó szája előtt. Tényleg úgy nézett ki, mint egy ló, de valamivel kisebb volt. Sörénye kiállt mintha villám csapott volna belé. Szarva a szemei között volt. A végéből szikrák pattantak ki. Csodálatos mégis oly félelmetes teremtmény volt. A szél sajnos nem nekik kedvezett. Ha a szaglása jó akkor észre fogja venni őket hacsak ki nem talál valamit. Gondolkodni késő volt. A Kirin észrevette őket. Nekirugaszkodott és futásnak eredt. Csakugyan gyors volt. Gyors, mint a villám. Lábnyomai szikráztak. Ha nem megölni akarta volna őket, akkor csodálatos lett volna. Épphogy sikerült elugraniuk. A szikla a csapás erejétől szétrepedt. Félelmetes erő, gondolta Jin. A kardját már ugrás közben kirántotta és látta, hogy Crissy-t sem kell félteni. A kezébe már ott is volt egy gyönyörű íj. A halálos lövés mellé ment egyenesen a sziklába, a Kirin tovább is ugrott. Ekkor Jin csapott minden erejéből. Az ütéssel eltalálta a Kirin fejét de ezzel látszólag csak feldühítette. A lény felé fordult és támadást indított. Jin csak remélni tudta, hogy pajzsa kitart, különben nyárs lesz belőle. A csapástól hátrarepült ugyan de még élt. Úgy látszik a kovácsok jó munkát végeztek. Crissy eközben Folyamatos sortűzzel próbálkozott de vagy mellé ment vagy lepattant róla, pedig Crissy kitűnő lövész volt. A két felyne megpróbált segíteni, de nem nagyon tudtak. Nagyon úgy nézett ki a helyzet hogy itt hagyják a fogukat. Jin visszagondolt a mesterei szavára.
’’ Tehát használd a teret.’’
De mit, ha itt csak fal és hó van, gondolta. Hát persze!
- Bur gyere gyorsan. – Bur már rohant is .- Adjál légy szíves egy-két bombát. Ha jelt adok, csak rohanjatok velem ne törődjetek. Érted?
- Értem- Mondta Bur.
Ezután Bur odament és elmondta a többieknek a tervet. A Kirin még mindig, mint egy vad ló csapkodta a villámait mindenfele. Jin futásnak eredt a fal fele. Kitért jobbra a tőle 1-2 centire becsapódó villám elől. A falhoz érve letett egy bombát, de nem gyújtotta még meg. Elkezdett inkább hangokat kiadni és ugrálni. Ezzel magára vonva a Kirin figyelmét.
– Gyere te póni ló.- Mondta Jin és kezét a magasba lengetve tovább kiabált. A Kirin értette a provokálást és nekilódult.
- Most futás- kiáltotta Jin.
Mindenki futott kivéve őt. Tudta, hogyha meggyújtja lesz 3 másodperce elmenekülnie legalább 5 méterre. A Kirin minden másodperccel közelebb került. Az utolsó előtti másodpercben Jin meggyújtotta bombát és elugrott a támadás elöl. A Kirin egyenesen a falnak futott. Crissy először nem értette, ezzel mit akar Jin de aztán rájött. A Kirin szarva beleragadt a falba. A bomba robbanása után a hegyről hatalmas mennyiségű hó hullott le. Egyenesen rá a Kirin-re. Vagy a robbanástól vagy a hótól de a Kirin egy-két percre elvesztette az eszméletét. Ez épp elég idő volt, ahhoz hogy félelmet nem ismerő harcosaink elmenekülhessenek.
- Köszönöm jövünk neked egyel .- Mondta Crissy és megpuszilta Jin arcát.
Jin érezte, hogy kezd elvörösödni és lábai is remegni kezdtek, amin a két felyne jót kuncogott. A faluba visszavezető út már simábban ment. A bogyókat leszállították a banyának, aki hamarosan meggyógyítja Din-t.
- Te Jin tudod még nincs igazán hol aludnom. Nem lakhatnék nálad egy darabig?- kérdezte Jin-t Crissy a falu egyetlen hivatalos vegyesboltja előtt állva.
- Hát persze. Örülnék neki. Gyere, megmutatom a házam és a várost.- Mondta Jin
A várostúra után elérték Jin házát.
- Most szolok kicsit rumlis, de nem számítottam vendégekre.- Mondta egy kicsit szégyenlősen Jin
- Engem nem zavar.- Mosolygott Crissy.
Bent egyáltalán nem volt rendetlenség, sőt inkább minden a helyén volt. Crissy leült az ágyra és megszólalt:
- Hát akkor ennek annyi.
- Nem igazán. A Kirin terrorizálja a hegyek lakóit, valami feldühítette. Le kell állítanunk. Ha Din újra jól lesz, csatlakozik hozzánk és leállítjuk a Kirin őrjöngését. Benne vagy?
- Hát persze.
Ígyhát a kaland folytatódik.


Monster Hunter Freedom Unite (HR7)
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » Egyéb dolgok » MH - Egyebek » Story 3.fejezet: Halálos villám (A nagy harc)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat