Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » Egyéb dolgok » MH - Gigantikus Lexikon » Gigantikus Lexikon (Mert olvasni jó!)
Gigantikus Lexikon
The_Reaper_CooLDátum: Péntek, 2010-07-23, 7:42 PM | Üzenet # 1
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 115
Hírnév: 7
Állapot: Offline
Elmesélem, mik lesznek ebben a részlegben nektek, mert muszáj. Ezt a részleget CSAK ÉN szerkeszthetem, és nem is lehet hozzászólni.

Kis háttértörténet: Létrehoztak Capcom-ék a Unite-hoz egy oldalt Encyclopedia Gigantica néven (Gigantikus Enciklopédia), aminek a neve nagyon epikus volt. Az oldal kevésbé. Arról szólt, hogy maguk a játékosok szerkesztették a tartalmát, így odaírták hogy miből készül a fegyver, mennyit sebez, milyen Skill-ek vannak ezen-azon a páncélon...stb. Ez így szépen hangzik, de kb. SENKI se látogatja az oldalt, mert vannak sokkal jobb oldalak ezeknek a leírásoknak (pl. ez :P ).

Ezután létrehozták az Encyclopedia Trigantica-t, ami a Monster Hunter Tri-hez van (ki hitte volna???). Nos azt nemtudom hogy azt látogatják-e a népek vagy sem, de azt tudom, hogy ugyanúgy működik mint a másik oldal, így az egész szerintem megbukott.

Gondoltam annó régen, hogy kis, kinyomtatható formában énis létrehozik ilyen kisebb oldalakat, ami úgy működik, hogy kinyomtatjátok TI az oldalt, kis ilyen összefűzős cuccba belerakjátok, és ezt lehet bővíteni. Igen, de a bővítés ott elbukott, hogy jönnek az új MH játékok, ahol változnak a tárgyak, a szörnyek új mozdulatokat kapnak, újabb tárgyakat lehet kiszedni belőlük...stb, tehát nemjó. Így maradok énis az Online változatnál.

Amit ezen topikok alatt találni fogtok azok ilyesmik lesznek:

1. Összegyűjtöm az ÖSSZES LÉTEZŐ tárgyat ami eddig az MH-ban van, leírom hogy honnan szerezhetitek meg őket, mikre jók...stb

2. Az ÖSSZES eddigi szörnyről kaptok ezerszer részletesebb leírást, taktikát, miegymást

3. Szintén az ÖSSZES eddigi felszerelésről láthattok információt, úgymint fegyverekről és páncélokról, mi kell hozzájuk hogy meglegyenek, milyen Skill-eket adnak, és hogy hogyan is néznek ki.

Egyelőre ennyi. Próbálom majd a lehető legjobban és legegyszerűbben bemutatni ezeket a dolgokat, ha mégsem sikerülne egyszerűre megoldani, akkor előre is bocs. Több ezer dolgot egyszerűen elmondani kissé nehézkes wink

Addigis várjatok türelemmel, és azt is tudjátok meg, hogyha kész egy menüpont, attól még bővülhet. A dátumot nézzétek, onnan tudjátok mikor frissült.

Jah, és hogy jobban megtaláljátok miről is van szó, kis TAG-ekkel egyszerűsítem a keresést, pl. ilyennel: "[SZÖRNY] Khezu".

Úgyhogy vár rátok a Gigantikus Lexikon!


HUNters klánvezér
XLink Kai Tag: TheReaperCooL
Monster Hunter Freedom 2 (HR6)
Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
Monster Hunter Frontier KOREA (HR44)
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » Egyéb dolgok » MH - Gigantikus Lexikon » Gigantikus Lexikon (Mert olvasni jó!)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat