Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » Egyéb dolgok » MH-szerű játékok » God Eater (Posztapokaliptikus monster hunter transzformálódó kardokkal)
God Eater
BonyGDátum: Vasárnap, 2011-01-02, 12:35 PM | Üzenet # 1
Tanítvány
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 18
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A god eater egy monster hunterhez eléggé hasonló játék, ahol a készítők célja a játékmenet felpörgetése volt. Itt jóval gyorsabbak a mozdulatok, a vetődések, továbbá van target lock, tehát aki nincs az irányításhoz szokva az is könnyedén eltalálhatja a szörnyeket. A helyszín a jövő, ahol a föld nagyvárosai romokban állnak. A küldetések egy bázisról indulnak, ahol csapattagokat keríthetünk a küldetésekhez, mh-hoz hasonlóan 4 fős partyba. A fegyverek kicsit más módon vannak kategorizálva, mint az megszokhattuk. Van nehéz, közepes és könnyű kard, mindegyikhez társul egy lőfegyver is beépítve. értelemszerűen a nehéz kard lassabb de erősebb, és így tovább. Az életen és staminán kívül van egy harmadik csík is, ami a lövést jelenti, amíg ebből van lőhetünk, ha elfogy akkor kard módban kell csépelnünk az ellent hogy visszatöltsön. A tárgyak felszedése a kard harmadik módjával történik, amikor is a kardunk egy nagy harapós szörnyé változik, és az ellenségbe harapva kiszedi a tárgyakat. Amennyiben élő ellenségbe harapunk, úgy a távolsági fegyverhez lopunk lőszert. A területek a mh-tól eltérően egybefüggőek, tehát nincs töltési idő és nincs terület elhagyás, hanem a nagy terület van felosztva kisebb részekre, és a főszörny ezek valamelyikében mozog, ám megláthat minket ha jóval távolabbi területen vagyunk. A fegyverünknek különböző sebzési fajtái vannak, valamint egy kedvünkre alakítható pajzsunk is van, ami szintén különböző támadások ellen különböző védelmet nyújt.
Két része jelent meg a god eater és a god eater burst, utóbbi egy új ellenségekkel és történettel kiegészített verzió, melynek várható angol megjelenése is.
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » Egyéb dolgok » MH-szerű játékok » God Eater (Posztapokaliptikus monster hunter transzformálódó kardokkal)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat