Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Frontier (PC) » Nincs többé Koreai MHFO (Bezárják a szervereket!!!)
Nincs többé Koreai MHFO
The_Reaper_CooLDátum: Kedd, 2011-07-26, 5:02 PM | Üzenet # 1
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 115
Hírnév: 7
Állapot: Offline
Gyerekek, közölnöm kell egy rossz hírt, ami egyes embereket jobban érint mint másokat: MEGSZŰNNEK AZ MHFO KOREAI SZERVEREI!!! Ergo soha többé nemlehet játszani vele.

A játékot üzemeltető Hangame 3 éves szerződése lejárt, és nem áll módukban meghosszabbítani azt, így többé nem lesz MHFO szerver.

Mindenkitől elnézést kérek akik accountra várakoztak, pont a napokban próbálkoztam szerezni de sehol se találtam lehetőséget rá. Reméljük hogy a jövőben lesznek még jobb, szebb MH-s játékok amikkel lehet zúzni PC-n együtt...

Természetesen lehet próbálkozni a Japán vagy a Taiwan-i változatokkal, de ezekbe mégnehezebb bejutni mint a Koreaiba, és lehet azonnal bannolnak. Ha mégsem akkor fizetni kell érte, amit nehéz megoldani, mivel Japán cím kell hozzá...stb. De a "legjobb" talán az hogy max. HR2-5-ösek lehettek, ami kb. 5 küldetést jelent (ami akár 10 perc alatt megvan).

Szóval sajnos a Frontier-ről le kell tennünk, de hogy örökre vagy csak egy ideig azt senki se tudja...


HUNters klánvezér
XLink Kai Tag: TheReaperCooL
Monster Hunter Freedom 2 (HR6)
Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
Monster Hunter Frontier KOREA (HR44)
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Frontier (PC) » Nincs többé Koreai MHFO (Bezárják a szervereket!!!)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat