Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Frontier (PC) » Mi az a Frontier? (Érdemes elolvasni)
Mi az a Frontier?
The_Reaper_CooLDátum: Szombat, 2010-07-17, 12:25 PM | Üzenet # 1
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 115
Hírnév: 7
Állapot: Offline
Az MHFO, vagyis a Monster Hunter Frontier Online egy PC-re készült, Monster Hunter 2 alapú Massively Multiplayer Online RolePlaying Game (MMORPG). Tehát több száz játékos van egy faluban, és úgy vállalhatnak el küldetéseket. Jelenleg ez a legtöbb fejlesztéssel és egyébbel rendelkező MH játék, mégis hiányzik belőle 1-2 dolog (de most lehet hogy nemlehet úszni benne, és lehet hogy SOSE fogunk majd tudni, viszont egy halom új helyszín, szörny, és új támadások vannak benne).

A játékba lehet regisztrálni, de egyáltalán nem egyszerű, mi több: CSAK a Koreai változat ingyenes (mivel három változat jött ki, a Taiwani és a Japán, valamint a már említett Koreai). Ha valaki TÉNYLEG akar játszani Koreaiul, miközben TUDJA, hogy bármikor bannolhatják, megszűnhet az account, és ha lesz angolul VALAHA is a játék akkor oda sose viheted át a cuccodat, akkor az jelezze nekem PM-ben.

Előszöris tudnotok kell, hogy egy Online játékról van szó, így nem csak mi leszünk fennt, hanem sokkal, de sokkal többen. A többségük pedig Koreai lesz, akikkel nem feltétlenül kell beszélni. Vannak angolok, spanyolok, franciák, amerikaiak...stb, tehát szép számmal.
Másodszorra azt is tudni kell, hogy GM-ek is vannak, Admin-ok, akik kirúghatnak a szeróról ha észreveszik hogy nem megfelelően viselkedsz, meg rájönnek hogy te nem egy angolul-beszélő Koreai vagy.
De nem sorolom tovább a dolgokat, inkább leírom a SZABÁLYZATOT, hogy mindenki tudja mit szabad és mit nemszabad tenni, mert ha valamit elrontunk akkor az gáz. NAGYON gáz! Már csak azért is gáz, mert mint már említettem kirúgnak, és akkor oda mindenünk. Azt meg senki sem akarja, ugye?

SZABÁLYZAT:
-Regisztrálni CSAK úgy, hogy felvettek MSN-re, és én megalkotom nektek az Account-ot!!!!!
-CSAK a Guild/Allied Guild Chat-be írj, oda is kultúráltan, nem káromkodsz és szépeket írsz. Vagy egyáltalán nem
-Koreaiakkal csak óvatosan beszélgess, ne menőzz velük hogy "Húúú énis tudok játszani b**dmeg!!! :D"
-Általában a 6/5-ben szoktunk játszani, így mindig oda gyertek HA van hely. Máshová is mehetünk de az a megszokott hely
-Ha regisztrálsz, akkor ahhoz kell Hotmail-es e-mail cím, MÁS NEM JÓ!!! És jól jegyezd meg az adataidat, mert ha sokáig nem zúzol és újra akarsz akkor ha nemtudod BAJBAN VAGY!!!
-És ha már TÉNYLEG regisztrálsz, akkor mindent jegyezz meg. Visszaszerezhetem NAGYNEHEZEN az Account-odat, de jegyezd meg hogy mégis mit használsz.
-Ha csalsz, akkor MINDEN NEM KOREAI-T BANNOLHATNAK. Úgyhogy NE CSALJ!!!


HUNters klánvezér
XLink Kai Tag: TheReaperCooL
Monster Hunter Freedom 2 (HR6)
Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
Monster Hunter Frontier KOREA (HR44)
 
KiTiNDátum: Szerda, 2012-04-11, 8:11 PM | Üzenet # 2
Polgár
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
am...és hol lehet letölteni? engem naonm érdekelne pc re:) most kezdtem psp n és naon tetszik de pcre mégjobb lenne szoval tudsz egy linket adni pls a letöltésnek?
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Frontier (PC) » Mi az a Frontier? (Érdemes elolvasni)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat