Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Felyne Diaries (PSP) » Mi-micsoda, mit-hogyan??? (Egy kis segítség kezdésképpen, ömlesztve)
Mi-micsoda, mit-hogyan???
The_Reaper_CooLDátum: Hétfő, 2010-08-30, 1:18 PM | Üzenet # 1
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 115
Hírnév: 7
Állapot: Offline
Gondolom nemsokan tudnak japánul (énse tudok sűrűn!!!), így itt egy kis segítség:

Mikor benyomod a játékot, akkor megcsinálhatod a Felyne-edet, elnevezheted...stb, majd mikor úgygondolod hogy kész, meglehet adni a Falu nevét. Ha kérdeznek tőled valamit, mindig a legfelső cuccost válaszd, mert énis ezt tettem, mindig jó volt smile

Ha ez kész, ottleszel a faludban. Beszélgess mindenkivel, mert az fontos! Hamarosan a kezdőhelynél, ahol a doboz is van, lesz egy lila ruhás macska, legyezővel a kezében. Nála ha benyomod a Háromszöget ott választhatsz a menüben sok dolog közül.

A Lila ruhás macska menüje:

1. Az elsőnél leadhatod nála a tárgyakat amiket szereztél, így pontokat szerezhetsz belőlük (PP-t).
2. A második menüpontnál pedig lehet upgrade-elni, kifejleszteni a cuccokat. A szám a cucc nevében jelzi hogy hányas szintűre emeli fel, valamint jobbalul írja hogy hány pont kell hozzá. Fontos hogy a Guild-et (2000 PP) fejlesszük ki, utána mehetünk küldetésre is!
3. A harmadik menüpontban lehet elmenteni a játékot, ez is nagyon fontos!!!
4. A negyedik a mégse

-------------------------

Különböző helyeknél csak úgy kiírhatja azt, hogy nyomj []-et. Ha []-et nyomsz, akkor felvesz egy tárgyat, ezt minden nap meg lehet ismételni. Ezeket a tárgyakat még ne tartsuk meg, adjuk le őket a lila macskának!

-------------------------

Ha kimegyünk a Guild-es helyről, eljutunk a középső részlegbe. Balra menvén találkozhatunk az Öregnénivel, akinél lehet új macskákat venni a harcokra (legalábbis azthiszem).

Jobbfelülre menvén két helyre is eljuthatunk: Előszöris a kisebb farmra, ahol lehet horgászni és ültetni cuccokat. Ott balra menvén meg a kisdisznóval találkozhatunk, illetve itt lesz a bányászós hely is.

-------------------------

Szerezzünk mindent amit lehet, és ha beszélgettünk mindenkivel, és szereztünk mindenhonnan tárgyakat, VÁRJUNK míg leadjuk őket! Beszélgessünk mindenkivel, hátha kelleni fog majd nekik!

-------------------------

Ezeket kell megcsinálni biztosan kezdetben:

1. Beszélni mindenkivel
2. Szerezni sok cuccost és leadni
3. A disznónak öltözött macskához oda kell vinni Malackát, így örülni fog
4. Ha a bányászós hely előtt lesz ilyen GI Joe macska, akkor a Főnök bármikor adhat 3 tárgyat. EL NE ADJUK!!! Adjuk oda a GI Joe macskának, lesz bányászós helyünk!
5. Ha a horgászós hely megvan, akkor a parton lesz egy szomorú macska, aminek 10 halat kell odaadni
6. Ha felépült a Guild, akkor a Guild-es macskát útba kell igazítani. Először válaszolunk a legfelsővel, mire eltűnik, majd újra felbukkan. Ha újra felbukkant RÖGTÖN miután eltűnt, akkor mondjuk neki a legalsót, és máris jó lesz minden!
7. A Farmnál van egy macska, akinek válaszolni kell a kérdéseire. Először asszem a 2-est kell választani, aztán az 1-est, majd a legalsót, és működni fog a Farm. Ha mégse, és elrontjuk, akkor minden nap újra lehet kezdeni, és mindig ugyanazokat kérdezi.

-------------------------

Egy nap az balfelül van, hogy mennyi idő míg letelik. Ha nem nyomunk semmit se a PSP-nken, és lemegy "csökkentett/energiatakarékos üzemmódba", mikoris a képernyő nem világít, akkor NEM FOGY AZ IDŐ!!! Szóval nyomkodni kell néha-néha a gombokat, hogy teljen is az idő... Javaslom hogy horgásszatok, azzal is telik az idő, és kaptok cuccokat amiket be tudtok adni PP-ért!

-------------------------

Ahhoz hogy horgásszatok, "jegyeket" kell venni. Sajnos ezt nemvágom hogyan működik, de beszélni kell a horgászós macskával (aki a doboz mellett van), valamint a bányászáshoz a GI Joe macskával, és az első menüpontnál venni nála "jegyeket". Aztán lehet horgászni is és bányászni is!

-------------------------

KÜLDETÉSES CUCC:

A Guild-es macskánál lehet Küldetést vállalni. A legelső menüpontnál vannak a Küldetések, amit ha elvállaltunk, ki kell választani, hogy a különböző csapatokba milyen macskák mennek. Nekem kezdetben csak egy volt, lehet ti jobban fogtok járni. Azt a macskát berakjátok, majd megkérdezi hogy mehet-e ez a csapat. Benyomjátok a felső menüt, és el is indultok!

Küldetés közben balfelül írja hogy mit kell teljesíteni (a legelső küldetésben be kell zúzni 2 Velociprey-t). A macska fölé kiírja, hogy mit gondol, és ha benyomod azt a gombot, azt fogja cselekedni.

Ezeket csinálhatja:

1. Macska-mancs -> Támad
2. Olló -> Carve-olni akar ÉLŐ ÁLLATBÓL. Popo-ból lehet is, de csak akkor ha mögötte vagyunk
3. Villa és kés -> Kajál, így feltöltődik a csapat életereje (gombákból kajál pl.)
4. Fúró -> Megijeszti a szörnyet, vagy magára vonzza a figyelmet, nemtudom...
5. Nyíl -> Abba az irányba megy

Bal alul van ilyen macskafejes valami, több részre van osztva. Ez az életereje a csapatnak, ha elfogy VÉGE A KÜLDETÉSNEK!!!

Jobb alul azt mutatja, hogy hol van a csapat most, ha legjobboldalra ért, akkor van vége a Küldetésnek. Attól függően, hogy teljesítettük-e a balfelső feladatot, vagy sikerül a Küldetés, vagy nem (mivel visszafele nemlehet menni, csak jobbra).

Utasítgatni is lehet a macskákat, hogy gyorsabban gondolkodjanak. Ezt az R gombbal lehet, amikor jobbfelül a Flute-ot meglehet fújni. Amint megfújtuk, az életerejük egy kicsit lecsökken, és egyből kigondolnak valamit, hogy mit kellene csinálni. Ha megfelel, benyomjuk a gombot és addig csinálják amíg ki nem találnak valami mást (3x-4x csinálják ugyanazt általában), vagy amíg be nem nyomjuk az R-t.

Ennyi lenne ez a röpke leírás, remélem ez is segített egyeseknek a játszáshoz! Ha valaki tud valamit, BÁRMIT hozzátenni, akkor ne habozzon, írja le rögtön alant! biggrin


HUNters klánvezér
XLink Kai Tag: TheReaperCooL
Monster Hunter Freedom 2 (HR6)
Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
Monster Hunter Frontier KOREA (HR44)
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Felyne Diaries (PSP) » Mi-micsoda, mit-hogyan??? (Egy kis segítség kezdésképpen, ömlesztve)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat