Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Portable 3 (PSP) » Pár kérdés a MHról
Pár kérdés a MHról
SharkDátum: Kedd, 2013-06-04, 6:35 PM | Üzenet # 1
Polgár
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok.

Neki álltam a MH3-nak és megfogalmazódott bennem pár kérdés, amit inkább nem akartam egyesével feltenni. Szóval.

1.) Melyik fegyver a legjobb? Én most a két karddal tolom(nem tudom mi a neve) Eléggé bejön mert gyors és jól néz ki. Kipróbáltam a bowot de nagyon nem az esetem.

2.) A felszerelések sytle-ját lehet állítani? Vagy mindegyiknek, ami megvan adva azt kell hordani?(Bár ennél logikus számomra a válasz, de naív vagyok és reménykedek abban, hogy lehet állítani :D)

3.) Hol szerezhető be:
- Hercudrome
- Dragonfell Berry
- Bnahabra Shell(ezt valahonnan szereztem csak nem tudom honnan :D)
- Altartoth stomach

4.) Van egy küldetésem. A falu főnöke adja 2. szint. Gyűjtögetés
Ripened Mushroom-t kell szednem. Bejártam az egész térképet de nem akar előbukkanni. Hol keressem?

5.) Van egy sürgős küldetésem egy madarat kell megölni, ami a közelbe hívja a többi állatot.
Van valami jó trükk a megölésére? 30percig szenvedek vele folyamatosan és képtelen vagyok kicsinálni.

6.) Yukomo pontok mire válthatóak be?
Előre is kösz biggrin


Az üzenetet módosította: Shark - Kedd, 2013-06-04, 6:40 PM
 
SkullDátum: Kedd, 2013-06-04, 11:52 PM | Üzenet # 2
Polgár
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 9
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Üdv smile

1.) Olyan nincs smile Neked kell kitapasztalnod, melyikkel vagy a legjobb. Mint ahogy te is mondtad, a két kard (Dual Sword, elmés név nem ? :D) bejön neked, mert ez meg az, a Bow meg nem. Nekem pl a a Dual Sword nem jön be annyira, mert túl gyors, nehezen tartom kordában, de a Hammer meg a Gunlance nagyonis bejönnek pl. Minden fegyvernek megvan az előnye és hátránya, ha ezeket észbentartod, az összes fegyónak mestere lehetsz smile

2.) Nem értem a kérdést... ? biggrin Ha Style alatt azt érted, hogy a kinézete, akkor abban annyit változtathatsz majd High Rankon, hogy a páncélok bizonyos részeit kiszinezheted. Egyébként meg bármilyen páncéldarabot hordhatsz egy másik szettből származó másik darabbal, csak nem mindig érdemes. Egyelőre azt mondanám maradj a teljes szetteknél smile Mixelni ráérsz majd, miután ismered az összes skillt.

3.)
Hercudrome: Régen játszottam már P3-mal, de így fejből aztmondanám Vulkán(1,2) és Flooded Forest(2,4,7,10).
Dragonfell berry: Vulkán, de asszm tudsz is venni. Soha nem használtam a kombólista kitöltésén kívül, úgyhogy lövésem sincs :/
Bnahabra shell: Láttál már olyan fénylő óriási repülő bogarakat? Na abból. Megmérgezed, megvárod, míg meghal, leesik, kiszeded, kész biggrin Ha túl sokat sebzel bele széttörik és nem tudod kiszedni.
Altaroth Stomach: Ezt meg hasonló dögből, olyan, mint egy sárga hangya és ált. gombát eszik. Több élete van, de ez és széttörik, ha sokat sebzel bele.

4.) Előbb mondam a hagyákat smile Ha viszont SZÉTTÖRÖD őket, MIUTÁN megették a gombát, Ripened mushroomot dobnak, Shiny Drop formájában biggrin

5.)Ha feléd fut kerüld ki, vigyél Sonic Bombot, ha zenél dobd meg vele, Flash Bomb is segíthet. Hmm.. Nem nehéz dög, nekem sosem volt vele problémám :/  Próbáld a lábait ütni, ha elesik, akkor meg a fejét. Ha pörög, akkor távolodj el tőle, amig abba nem hagyja, mert elcsap a farkával. Ha eltörik a csőre, akkor hosszabb ideig zenél, ezt ki tudod használni, ilyenkor üsd. A szárnyát, ha tudod, ne üsd, mert pattansz. Ha levegőben van, akkor menj alá, nem tud eltalálni általában. Ha összeüti a szárnyait kétszer, akkor 2szer ugrik előre és utána hátrálva felszáll, ha először két gyorsat követ egy lassabbal, akkor háromszor ugrik és utána előreveti a testét és egy ilyen fura 'victory-roart' csinál... Fegyverek: Próbáld meg a Sword&Shieldet ellene. Használj zöld élességű fegyót, vagy olyat, ami tud védekezni (Lance, Gunlance). Element terén érdemes Ice fegyókat használni, de a Water se rossz, elv ilyen alacson szinten asszem ilyen még nincs, szóval maradja az element nélkülieknél. Legkevésbé a Fire sebez belé (és igen sebez belé, sose értettem).

Remélem segített, mindig öröm új arcoknak segíteni smile
Jó vadászatot biggrin


MH3-HR97
Név: Shinobu
ID: 2AYU9C
Kai: Blackedhun
MHFU-HR9
MHP3rd-HR6
MHF1-HR4
MH3U-HR95


Az üzenetet módosította: Skull - Szerda, 2013-06-05, 10:10 PM
 
SharkDátum: Szerda, 2013-06-05, 8:21 PM | Üzenet # 3
Polgár
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Fúú köszi szépen biggrin
Öm mérgezni hogy lehet a bogarakat?
 
SkullDátum: Szerda, 2013-06-05, 10:01 PM | Üzenet # 4
Polgár
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 9
Hírnév: 1
Állapot: Offline
A bogarakat mérgezni Poison Smoke Bomb segítségével illetve poisonos vegyóval lehet(ajánlom a SnS-t). Poison smoke Bombot Bomb Chasing+Toadstool vagy Bomb chasing+Poison Sac kombinálásával készíthetsz. Toadstoolt tudsz szedni a farmon meg asszem a Flooded Forestben, meg lehet venni a faluban a jobb szélen, főnökasszony mellett lévő hátizsákos úriembertől alkalomadtán és elég olcsó is. Poison Sac-et pedig Great Wroggiból (vagy Froggi, ha még ott úgy van) tudsz szerezni legegyszerűbben. Bomb Chasinget pedig Stone+Sap Plant vagy Iron Ore+Sap Plant kombókkal tudsz előállítani. Sap plant szintén terem a farmon, de ezt ültetni kell, venni is lehet, ugyan onnan, ahonnan a Toadstoolt. Deserted Islanden pedig tudsz bányászni Iron Ore-t. A 4-esben a legegyszerűbb. Vegyél kombókönyveket, segítenek.
Ja igen, a 6. kérdésedet nem válaszoltam meg biggrin A Yukumo pontokat a farm upgrade-jeihez kell felhasználni. A faluban legalul, bal oldalt van egy mocorgó tojás, mellette egy ember. Azzal beszélsz és megmondja neked, hogy melyik Upgrade mennyi pont. (2. opció asszem) A 3. opcióban tudsz armor sphere-eket venni tőle pontokért, de azt addig nem ajánlom, amig nincs kész a farmod. A farmon első nekifutásra a mézet ajánlom meg a bányát. A bogarak is hasznosak, meg néha a halak és gombák is. A zöldségeket ráérsz később, az annyira nem lényeg, úgyis a felét meg tudod venni, és nem kell túl sok minden közülük. Ja és az óriási BBQ spitet is mindenképp csináld meg. Segíteni fog.


MH3-HR97
Név: Shinobu
ID: 2AYU9C
Kai: Blackedhun
MHFU-HR9
MHP3rd-HR6
MHF1-HR4
MH3U-HR95
 
SharkDátum: Szombat, 2013-06-15, 10:37 PM | Üzenet # 5
Polgár
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Öm a szörnyeknek van valami konkrét életpontja? Ők feltudják tölteni a életüket? Mert egyszer sántítanak aztán megint szépen futkároznak. Meg észre vettem, hogy ha sokat ütöm elkezdenek nyáladzani, az is jelent valamit?:d
 
SkullDátum: Hétfő, 2013-06-17, 9:54 AM | Üzenet # 6
Polgár
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 9
Hírnév: 1
Állapot: Offline
A szörnyeknek van konkrét életpontja, csak azt te nem látod biggrin Életüket alvással tudják feltölteni(tapasztalataim szerint, bár ebben még így sem vagyok teljesen biztos), de csak akkor alszanak, ha haldokolnak(sántítanak). Ha nyáladzik a dög, akkor fáradt, ilyenkor üsd ezerrel. Nekik staminájuk is van, nem csak életük, de ez is láthatatlan. Olyan, mint, amikor neked 0 staminád van, nem tudsz futni, meg ilyenek. Ez előbb-utóbb nekik is visszatölt, de addig fáradtak. Feltölteni ezt még evéssel is tudják.

MH3-HR97
Név: Shinobu
ID: 2AYU9C
Kai: Blackedhun
MHFU-HR9
MHP3rd-HR6
MHF1-HR4
MH3U-HR95
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Portable 3 (PSP) » Pár kérdés a MHról
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat