Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Portable 3 (PSP) » Vélemények a játékról
Vélemények a játékról
NarathDátum: Péntek, 2010-12-31, 6:01 PM | Üzenet # 1
Megfigyelő
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 50
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Múlt héten érkezet meg a játék japánból, azóta 43 órát raktam bele. Sajnos akad negativ véleményem is. Már mindjárt a játék elején bele futunk egybe. A hosszú betöltési idő. A megszokotnál sokkal többet kell várni a külömböző betöltéseknél, igy hát ajánlatos 10 percet rá szentelni már a játék elején arra hogy az 500MB adatot felmásoljuk a memória kártyára. A 2. negativum traning módból kerül ki. A fegyverek használata szinte semmit sem változott. Van egy-kettö új dolog fegyver csoportoként nézve de én ezt kevésnek találom. Azt hittem ezt is teljesen megreformálja a capcom hiszen ez már egy teljesen új rész. Hát igazán a külömböző zónák grafikájával sem vagyok megelégedve. Az Unites Great Forest magasan kiemelkedik mindegyik közűl. Egy új résztől azért vártam volna grafikai javulást. Egyedül ami tényleg lenyűgözött az a tundra. A természet zajából is visszább vettek a capcomos srácok, mint ha egy picit halkabb lenne. Szörnyek, páncélok és fegyverek kinézete viszont javult. Ez alól kivétel rathian feje mert az olyan mintha egy darázs arcon csipta volna, az egész feje fel van dagadva. És ami talán a legjobban fáj az hogy könnyebb lett a játék. A szörnyek már nem az MHFU nehézségét képviselik de cserébe a szörnyek élethűben viselkednek, most már eltudnak fáradni így még lassaban mozognak. Leglátványosabban ezt a tigrex teszi amikor futás közben orra esik. Ez mellett néha a szörnyeknek van egy különleges támadása amivel a vadászt sarokba szoritják és ebből a halálos ölelésből nincs menekvés. A kicsi szörnyek nem mindig vesznek minket észre ezért simmán a hátuk mögé lehet osoni és úgy lecsapni őket. Rathian és Rathalos nagyon ellenszenvesre sikerültek. Mind kettö állandóan repül és a farkát használja. Ez mellett még a khezu utánzat giginox sikerült nagyon nehézre. Ezt a három szörnyet már most nem kedvelem. Minden esetre a szörnyek túl sokat pihenek harc közben és ezért valamivel tényleg könnyebb a játék. Felyne társak inteligenciája fejletebb lett és most már az öreg asszonynál már azt is belehet állitani hogy milyen macskát szeretnénk rendelni. Még egy negativum hogy a MHF2 részéhez képest is kevesebb a küldetés. Éppen hogy meghaladja a 300-at. Traning módba már nincsen szörnyek elleni traning mód. Ezt nagyon hiányolom, nem értem miért hagyta ki belőle a capcom. Nincs benne kincsvadászat sem. Ez helyet rakhatak volna bele valami érdkesebb dolgot is. De nem tették. Farm fejletebb és érdekeseb lett, a macskák régi traning módok mellé kaptak újabbakat amivel sokkal jobban fejlődnek. És egyelőre ennyi az én véleményem a többit majd később.
 
BonyGDátum: Szombat, 2011-01-01, 4:53 PM | Üzenet # 2
Tanítvány
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 18
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Van benne training csak eldugták a multiplayer training részbe, ahol választhatod hogy 1 játékos módban akarsz-e nekiállni. De ugyanúgy ott vannak a fegyverek és bezöldülnek ha sikeres a küldetés. A kincsvadászat nekem is hiányzik, de cserébe van fürdő és annak a fejlesztése ami jó móka. A kertészkedésbe a cicák sokkal aktívabb résztvevők, sokmindent csak az ő segítségükkel tehetünk meg. Ez szerintem jópofa. A városi küldetések tényleg nem lettek túl nehezek, kivéve az utolsót, ahol deviljhoval kezdünk és csak fokozódik a móka, ahhoz egyelőre nem tudok hozzászólni smile Szerintem a szörnyek egy része direkt módon hasonlít korábbi játékbeliekre, például a medve és a gurulós szörny engem congalalára emlékeztet, a gigginox a khezura (főleg az elektromos fajtája :P). De a fegyverek szerintem rendesen meg lettek újítva, tényleg mindenhol van valami új kombó vagy eltérés, ami újat ad a játékhoz, szerintem egyikre se tudjuk mondani hogy a régi maradt. Itt ott apróság, máshol hatalmas eltérések ezek (hunting horn). A küldetések mennyiségét annyira nem mondanám mérvadónak, inkább a szörnyek mennyisége legyen sok, az pedig nem kevés, hisz a mhtri szörnyeiből vettek el párat és adtak hozzá igencsak sokat. Azt hiszem az unite után ebben van a legtöbb féle. Ezek után ha valamilyen küldetésre hiánya van bárkinek akkor csináljon egyedi küldetést, és máris indulhat a durvított móka. A tájak pedig egyértelműen szebbek lettek, a vízesések, az erdők, a széteső fák, a yukomo-i pályán az a barlang... Szerintem igencsak kitettek magukért. A cicák felszerelésének állíthatósága annyira nem lett változatos és mély mint gondoltam, de így is túlmutat az eddigi társ rendszeren. Összességében nagyon jó kis játék lett wink
 
NarathDátum: Szombat, 2011-01-01, 6:03 PM | Üzenet # 3
Megfigyelő
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 50
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Én a single traninget hiányolom, multiplayert már megtaláltam. Az viszont igaz hogy a küldetések tényleg változatosabbak lettek. Fürdőt még nem sikerült teljesen fel fejlesztenem, még hiányzik egy küldetés. Aoashirát, Rathiant és Jinouga-t kéne még levadászni. Drink küldetésekből még hiányzik pár darab.
 
BonyGDátum: Szombat, 2011-01-01, 7:18 PM | Üzenet # 4
Tanítvány
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 18
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Találtam neten listát, és be kellett látnom igencsak sok drink quest van, az egyikhez pl black tigrex fog kelleni, de ezeket még nem is látom mert túl alacsony szintű vagyok. Nekem személy szerint jobban bejön ez a leülök a fürdőbe és jól felbuffolódok életbe és staminába, mint a régi. Úgyis mindig ugyanazt ettem, ami plusz életet és sebzést adott smile
 
NarathDátum: Szombat, 2011-01-01, 8:49 PM | Üzenet # 5
Megfigyelő
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 50
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Valahogy én is igy vagyok vele. Egyik az hogy ingyen van, meg a másik hogy a guild küldetéseket csinálom, nem kell ki be mászkálni az épületből. Viszont egy valamit nem tudok. Amikor iszok a macskáná,l néha egy szimbólum jelenik meg fent a sarokba és a macska is meg van vele elégedve. Nem tudod hogy ez mit jelent?
 
BonyGDátum: Szombat, 2011-01-01, 10:54 PM | Üzenet # 6
Tanítvány
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 18
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Ja a mancs a jobb felső sarokban. Háát, ezt kerestem is neten de egyelőre nem tudtam én sem rájönni. Majd ahogy jön ki az egyre jobban leangolosított verzió, kiderül. Alapból úgy működik, hogy vannak az italnak állandó és változó részei, az állandót mindig odaírja mellé, mondjuk ha ez kettő, akkor a másik kettő dolog a változóból lesz véletlenszerűen kiválasztva minden alkalommal minden italhoz ahogy visszaérsz egy küldetésről. Nem lehet, hogy a többi változó hatásból ad be még párat?
 
LelleGerukDátum: Kedd, 2011-05-17, 4:57 AM | Üzenet # 7
Polgár
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 7
Hírnév: 0
Állapot: Offline
első tudnivaló: a játék motorját teljesen lecserélték, ezáltal sokkal nagyobb és szebb lett a grafika minden téren.

remek újítások minden téren, fegyverek, fürdö, drink, felyne páncél:)

a szörnyek tényleg könnyebbek, de ne felejtsük el, hogy áll mögöttünk nem kevés tapasztalat már.

Egyébként nemsokára érkezik a MHp3G...

 
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Portable 3 (PSP) » Vélemények a játékról
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat