Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Freedom Unite (PSP) » Tigrex Great Sword Charge Guide |MHFU| (Segitség azoknak akik elöször vadásznak Tigrexre GS-el)
Tigrex Great Sword Charge Guide |MHFU|
geneDátum: Csütörtök, 2010-07-22, 5:41 PM | Üzenet # 1
Berserker Warrior
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 36
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Helószia.
Na szóval azért gondoltam erre a guide-ra , mert Tigrex-el a kezdö GS-eseknek meggyülhet a bajuk.Föleg mivel RAGE modban hihetetlenól gyors.De a megoldás egyszerü:légy te is gyors, tanuld meg a támadásai hosszát , sebességét stb.Ha kitanultad minden támadását , akkor már van ellene esélyed.De csak ha ügyesen mozogsz , taktikázol.

Armor:
Én mindig valami olyan armorral megyek aminekl a védelmét a legjobban felfejlesztettem.Skill-nek szerintem Attack+-t rakjunk be hogy még nagyobb legyen a támads. Más nem is kell bele max hp+ , de az se szükséges ha jót kajolunk a konyhában.Néha viszek Earplug skillt is , de ez is fölösleges, ott van a kardod amivel ki tudod védeni.

Fegyver:
Itt 2 válsztás lehetséges. 1.: Olyan fegyvert viszünk ami Thunder dmg-vel bir. (pl:Khezu Shock Sword kezdöknek)
2.: Olyan fegyvert viszüünk aminek óriási a nyers(raw) ereje
Én az utóbbit jobban kedvelem , de teljesen mind1 hogy melyikkel megyünk neki szerintem mind2 vel ugyanakkora esélyünk van a gyözelemre.
A csiszoltság nemárt ha magasan van , elég ciki tud lenni amikor eltompul e fegyvered miközben Rage-el smile

Felszerelés:
Flashbomb.Nagyon jól tud jönni ha Rage modban van vagy ha csak egyszerüen életet kell töltened , fegyvert élesitened stb.Viszont én nem szoktam magammal vinni szerintem az ugy nem tisztességes harc.Nmeszeretem az ilyen trükköket , csak akkor használom ha muszály.(ettöl még te használhatod ez csak az én hóbortom wink )
Potion minden mennyiségben.

Trapek.Mind1 milyen csak trap legyen hogy a végén elkaphassuk.

Tranq Bomb.Részeletezni ugye nemkell?

Barrel Bombok. a lehetö legerösebbet ami a szinteden elérhetö.

Stone vagy Sm Barrel Bomb. nagyobb Barrelek berobbantásához.

Paintball.

GUIDE:
Tigrex elsö támadása:
Na szóval.Kersed meg a Tigrexet.Nem akarom leirni milyen területen hol kezd.Egyrészt nemtudom biggrin másrészt nemtartozik ide.
Na ha megvan fuss olyan közel amennyire csak tudsz mielött orditana.Az orditást védd ki majd csapj 1 kicsit a fejére.Utánna fuss elöle.ha Rádrohan akkor kerüld ki , de ne vetüdj elöle , nem lesz idöd utánna futni mielött megfordul.Szóval csak cselezd ki.Ha elesett a roham végén menj mögé és kezd el a Charge-ot amikor ELKEZD FELÁLLLNI!Fontos hogy ilyenkor és ne késöbb mert akkor eltapos.Ha elöbb kezded egy hangyányival nem olyan nagy baj , akkor is eltalálod csak nem a fejénél.Ebben az esetben gyorsan gurulj el.Na szóval az elsö támadásáról ennyit.

Tigrex Második támadása:
Amikor ugrik.Nos ilyenkor nem tudsz tenni semmit dry Viszont.Ha kétszer egymás után ugrik általában elzed tauntolni(üvölt,csattogtat).Legalábbis én igy figyeltem meg az esetek 90%-ában.Ilyenkor ha elötte vagy értelemszerüen charge ha van még idöd.ha mögötte vagy akkor a 2 állkapocs csattogtatás között kezd el futásból, ugy gyorsabb.

Tigrex harmadik támadása:
Amikor köveket hajit.Ennél a támadásánál nem ajánlanék Charge-ot.Maximum egy 2eset megengedhetsz magadnak , vagy ha bátor vagy és gyors akkor egy 3asat is.De ilyet még nemcsináltam az idözitést nem tudom elmagyarázni:S

Tigrex negyedik támadása:
Amikor forog.Ez a legnehezebb.Csak a legjobbak vállalják.Számitsd ki hogy kb hol lesz a feje a forgás befejeztével.Onnan inditsd a charge-ot amikorelkezdi a pörgést.De nagyon nehéz ugy beállni hogy pont eltaláld a fejét a forgás végén.Ráadásul pont annyira kell messze állnod hogy el ne dorjon , de te eltaláld.És nem mindig vagy olyan közel hozzá hogy jó idöben tudd elkezdeni a charge-ot.

Tigrex ötödik támadása:
Harapás és a dupla harapás.Felejtsd el a charge-ot.simán csapj rá 1et.

Tigrex Taunt:
Ugyan úgy ahogy azt a második támadásánál irtam.

Tippek:
Nem fontos mindig a 3as charge al ráütnöd.Ha nem jön ki jól a lépés akkor elég a 2es is vagy az egyes.Igy még mindig van esélyed rá hogy hátratorpan és elmenekülhess.
Ha RAGE modban van a charge-ot hanyagold.Legalábbis a 3ast mindenképpen.

Ennyi , remélem sokat segithettem.Ha kérdésetek van PM me:)
Good Luck & Good Hunting biggrin


Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Freedom Unite (PSP) » Tigrex Great Sword Charge Guide |MHFU| (Segitség azoknak akik elöször vadásznak Tigrexre GS-el)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat