Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Freedom Unite (PSP) » Kushala Daora
Kushala Daora
PinczikeDátum: Szerda, 2010-07-21, 5:17 PM | Üzenet # 1
Kirin Hunter
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 43
Hírnév: 3
Állapot: Offline
Üdv!
Kezdjük ott h miket vigyetek magatokkal.Szükség lesz a szokásos dolgokra pl: whetston-ra, potionokra stb......+ még néhány dolog: 5 flash bomb +10flash bug +10 bomb material-ra meg még Thawing agent -re ha lefagyasztana, de ez elhanyagolható ha van macskánk mert meg üt és akkor ki "olvadunk".Trap-et értelmetlen mert nem hat rá bombot ha akartok vihettek de nem fontos. Érdemes Wind press skilles armort fel venni mert különben nehezen tudod csak meg sebezni,ilyen a Diablos armor(A skill nélkül is letudod ölni csak nehezebb)Na a fegyver, én Dragons sebzésű LS-t ajánlok én is azzal nyomtam le.
Na csapjunk bele.
Először is ha meg mérgezed a szélpajzsának lőttek egy darabig, tehát ha tehetjük mérgezzük minnél gyakrabban.Ha használja a pajzsot akkor is lehet sebezni még a skill nélkül is.Próbáljunk a közelébe maradni de ne annyira h elfújjon a szél! Mikor szelet akar lőni akkor támadjuk oldalról a fejét mert ilyenkor kb 2 másodpercig nincs pajzs.Ettől előbb-utóbb be fog dühödni és fel szál erre kell az a sok flash. Ilyenkor mint az őrült el kezd támadni.Ha le flash-eljük a levegőből lezuhan és lehet ütni a fejét.Nem csak a levegőből éri meg le flash-elni mert mindig hasznos.
A fejét üssük mint állat és akkor előbb-utóbb le törik a szarva (Nem tudom h csak Dragonos fegyóval lehet e letörni vagy másikkal is mivel én csak dragonossal nyomtam ellene). De ha le törik akkor vége a pajzsának örökre.
Innentől szinte már gyerek játék le ölni.Ha nincs pajzs már könnyű préda smile
Figyeljünk a flash-ekkre mert ha el rontunk egy dobást akkor elég nagy gázban lehetünk.Miután a szarva meg volt mehetünk lejjebb a Farához mert ezt is le lehet vágni.Ha így folytatjuk flash-el getjük akkor második nekifutásra fel lehet küldeni a mennybe. biggrin biggrin
Lényeg a szarvának a le törése mert ha az meg van akkor már félig nyertünk.
Hát ennyi lenne remélem valakinek segítek majd vele.


Monster Hunter Freedom Unite
Bajtársam:Origami
(HR6)
 
dadamalacDátum: Kedd, 2014-01-28, 6:20 PM | Üzenet # 2
Polgár
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 5
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Milyen fegvert+armort ajánlattok hozzá?
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Freedom Unite (PSP) » Kushala Daora
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat