Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Tri (Wii) » Argosy Kapitány (Kisebbfajta kereskedelem)
Argosy Kapitány
The_Reaper_CooLDátum: Hétfő, 2010-07-19, 2:19 PM | Üzenet # 1
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 115
Hírnév: 7
Állapot: Offline

A Monster Hunter Tri-ben előbb vagy utóbb találkozni fogunk egy naaagy hajóval (lehet látni nem fogjuk, de találkozni fogunk vele), és annak a kapitányával. Őt egyszerűen úgy hívjuk hogy az Argosy Kapitánya (az Argosy a hajó neve). Ő egy kedves Wyverian-Szamuráj-szerűség, aki igencsak jó barátunk lesz. Adhatunk neki tárgyakat, amikkel szerzünk pontokat, vagyis ilyen csíkot növelünk fel, és szerezhetünk tőle is cuccokat cserébe. Olyan elven működik az egész, hogy "Én adok neked 3 cuccot, abból te adsz nekem 1-et", és a többi. Van sok ritka tárgy, amit CSAK tőle lehet megszerezni, és meg is éri csereberélni vele.

Kétfajta tárgyat lehet nála cserélni, sima, egyszerű Commodity-ket (Árucikkek), vagy Rare Commodity-ket (Ritka Árucikkek).

Minden tárgyat háromfajta területből hozhat nekünk, de ahhoz hogy megszerezzük a különböző területeket, le kell játszanunk pár küldetést. Ezeket kell elérni:

A "Farmer Realm"-ból akkor kaphatunk cuccokat, ha lezúzzuk az 1*-os Urgent-et, a "No Love for Ludroth!"-ot.
A "Hunter Realm"-ból akkor kaphatunk cuccokat, ha lezúzzuk a 2*-os Urgent-et, a "Shakalaka Savior!"-t.
A "Wyverian Hub"-ból akkor kaphatunk cuccokat, ha lezúzzuk a 3*-os Urgent-et, az "Accident Investigation!"-t.

Ezekután ha sima Commodity-ket akarunk tőle, nekünk is simákat kell adni. Alant láthatóak ezek a tárgyak, majd ezek alatt azok amiket ő adhat nekünk.
Úgy működik, hogy minden tárgynak van egy bizonyos csereértéke. Ez megnöveli a csíkot felül, minél többet adunk el belőle. Amit meg el akarunk venni tőle az meg csökkenti a csíkot, és CSAK annyit vehetünk el tőle, hogy pont akkora legyen mint a mi csíkunk VAGY kisebb. Ha több az ő csíkja, akkor nincs csere. Ritka tárgyaknál pedig a csillagok száma számít.

ODAADHATÓ ÁRUCIKKEK:

ELVEHETŐ ÁRUCIKKEK:

___________________________________________
Ezek voltak a sima cuccok, és most következzenek hasonló felépítéssel a ritka árucikkek! Ezeknek csereértéke csillagban mérhető.

ODAADHATÓ RITKA ÁRUCIKKEK:

ELVEHETŐ RITKA ÁRUCIKKEK:HUNters klánvezér
XLink Kai Tag: TheReaperCooL
Monster Hunter Freedom 2 (HR6)
Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
Monster Hunter Frontier KOREA (HR44)
 
krizsa66Dátum: Kedd, 2011-05-31, 7:08 PM | Üzenet # 2
Polgár
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Hello, a MHTri(3)-al játszok és a Ranger's sisakot szeretném megszerezni. Ehhez kell 3 féle coin és mindegyikből 4, utána néztem, hogy coint az arena-ból lehet szerezni ha megöljük azt a szörnyet amilyen coint szeretnénk. Na én már megszereztem a szükséges coinokat de nincs bent a karakteremnél. Ezt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet berakni a cuccokat amiket kapok a saját karakteremhez, elvileg kiválasztom az elején, hogy melyik karimhoz rakja be a megszerzett cuccokat de nekem mégse jó... Légyszi segíts ha tudod!!!!! biggrin
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Tri (Wii) » Argosy Kapitány (Kisebbfajta kereskedelem)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat