Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Tri (Wii) » Moga Forest leírás (Ingyen vadászat)
Moga Forest leírás
The_Reaper_CooLDátum: Vasárnap, 2010-07-18, 10:45 AM | Üzenet # 1
Admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 115
Hírnév: 7
Állapot: Offline
A Monster Hunter 3-ban van egy remek feature: Bármikor kimehetünk Moga Erdőbe, hogy ott tárgyakat szerezzünk, szörnyeket öljünk, de ami a legfontosabb: Pontokat szerezzünk. Ezeket a Pontokat (vagy röviden P-t) rengeteg helyen be lehet váltani: Ez nélkül nemműködik a Farm és ezzel lehet venni Junior-nál cuccokat.

Ezen menüpont az ingyenes vadászatról szól és a Pontok megszerzéséről. Ahhoz hogy kimehessünk bármit is csinálni, csak ki kell menni jobboldalt a Faluból egyenesen Moga Erdőbe, esetlegesen a Farm-on is kimehetünk jobbfelül. Odakinnt ha felveszünk bármit is, azt megtarthatjuk, vagy ha Beváltható tárgyat szerzünk akkor azt Pontokért cserélhetjük le. Minden egyes szörny leölése szintúgy Pontokat hoz a konyhára.

De még mielőtt kimennénk alkotni, beszéljünk Junior-ral! Ő az a szép nagydarab ember, amin rózsaszín felső van, nemmellesleg a Falu Főnökének a fia. Nála láthatunk pár menüpontot, ezeket írom most le hogy melyik-mire jó:

Moga Forecast:
Itt lehet meglesni, hogy milyen az idő. Tehát mi várható mára (Today), holnapra (Tomorrow), és holnaputánra (Day After).
A Large Monsters menüpontnál lehet látni, hogy milyen nagy szörnyekkel találkozhatunk kinnt, vagy hogy egyáltalán lesznek-e nagyobb szörnyek kinnt.
Alatta látható a Field Conditions, ott mutatja hogy milyen tárgyak várhatóak. Tranquil a rendes, normális egyensúlyt jelenti.
Alatta szintúgy láthatóak hogy az egyes területeken mennyire jók a körülmények. Három részre osztja a térképet: Dél, Közép, és Északi részre.
Déli résznek számít az 1-2-3-as terület, Közép résznek számít a 4-5-6-7-8-as terület, míg Északinak a maradék 9-10-11-12.

Hunt Report:
Ezen menüpontnál a gyilkolásokat lehet beváltani pontokra. Mindig mikor leölünk egy szörnyet, ittmarad a neve és az érte kapható pont is. Ha nem adjuk le őket akkor nem kapunk pontokat értük. Tehát ez egy igencsak fontos menüpont!
Mikor leadtuk a szörnyeket, kaphatunk belőlük pár tárgyat amolyan Díjként (Reward-ként). Ezeket vagy rögtön magunkhozvesszük, vagy beküldjük a ládába, netán azonnal eladjuk őket (lásd bővebben Resource Info!).

Generate Resources:
Itt a meglévő tárgyainkat alakíthatjuk át Pontokká. A tárgy neve mellett szerepel egy érték, hogy 1 darabért hány Pontot kapunk. Ha kiválaszottuk a tárgyat, akkor a mennyiséget kell megneveznünk, miközben látjuk hogy ennyi darabért ennyi és annyi pont jár. Nagyon hasznos, ha van olyan tárgyunk ami nekünk nem kell és pontok híján vagyunk.

Resource Info:
Ez egy referencia akar lenni, hogy mely tárgyak kellenek neki, amikért pontokat ad, valamint az egyes szörnyek leölése után hány pontot kapunk.
Külön megjegyezném, hogy a szörnyek leírásánál található egy Spoils rész, ahol tárgyak vannak leírva. Ha levadásztunk egy lényt csak úgy, aztán leadtuk hogy Pontot kapjunk érte, akkor véletlenszerűen megkaphatjuk belőle az egyik tárgyat ami a Spoils résznél található.
Pl. ha én levadászok most egy Aptonoth-ot, kapok érte kemény 1 Pontot, és a Spoils-ból kaphatok egy tárgyat a három közül ami ki van írva hozzá (úgymint Raw Meat, Dung és Giant Skull).


HUNters klánvezér
XLink Kai Tag: TheReaperCooL
Monster Hunter Freedom 2 (HR6)
Monster Hunter Freedom Unite (HR9)
Monster Hunter Frontier KOREA (HR44)
 
Monster Hunter Hungarian Fansite » MH Játékok » Monster Hunter Tri (Wii) » Moga Forest leírás (Ingyen vadászat)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Mini-chat